Новини фільмів, в яких згадується Емі Полер

7 березня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Радість, Печаль та інші емоції повертаються для нової пригоди в офіційному трейлері мультфільму для всієї родини «Думками навиворіт 2» від студій Disney та Pixar.

Читати далі...
11 березня 2023,  12:04 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures підтвердила, що вже активно працює над сиквелами хітових анімаційних стрічок «Король лев» і «Думками навиворіт» і навіть оголосила їхні орієнтовні дати прем'єр, які очікуються у 2024 році.

Читати далі...
3 лютого 2021,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Vive la révolution! Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі надихаючий трейлер свого наступного фільму під назвою «Moxie» («Зухвалість»), режисером якого стала лауреатка премії «Золотий глобус» Емі Полер.

Читати далі...
12 квітня 2019,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Емі Полер представляє свою нову комедію під назвою «Винна країна», яка покаже, що поїздка на виноробню може стати справжнім випробуванням для давніх подруг.

На честь 50-річчя своєї подруги Ребекки (Рейчел Дреч), Еббі (Емі Полер) запланувала атмосферну поїздку в Напу з їхніми кращими подругами. Трудоголік Кетрін (Ана Гастейєр), післяопераційна Вел (Паула Пелл), домашня Дженні (Емілі Спайві) й матуся Наомі (Майя Рудольф) з радістю хапаються за шанс відпочити і провести час разом. Але чим більше випивається алкоголю, тим більше невизначеностей реального світу втручаються в їхній відпочинок, і жінки починають сумніватися в своїй дружбі та в своєму майбутньому.

Прем'єра фільму «Винна країна», де також з'являться Тіна Фей і Джейсон Шварцман, на Netflix відбудеться 10 травня.

19 травня 2015,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 18 мая, в Каннах была солнечная погода, а кроме нее сердца гостей кинофестиваля согревал новый пиксаровский мультфильм «Мыслями наизнанку» («Головоломка»).

Представляли «Мыслями наизнанку», позволяющую заглянуть в голову человека и познакомиться с его основными эмоциями, в Каннах создатель мультфильма Пит Доктер и продюсер, один из основателей студии PixarДжон Лассетер.

С собой они взяли целую компанию актеров, участвовавших в озвучке персонажей-эмоций. Это были Эми ПолерМинди КейлингФиллис Смит и Льюис Блэк, подарившие свои голоса Радости, Отвращению, Грусти и Злости. Также на пресс-конференции присутствовали актеры Шарлотта Ле Бон (Радость), Жиль Леллуш (Злость), Пьер Нинэ (Страх) и Марилу Берри (Грусть), которые дублировали мультфильм на французский язык.

На вопрос о том, что же сподвигло Доктера создать «Мыслями наизнанку», мультипликатор ответил:

После «Вверх» я искал новые идеи. В то время моей дочери исполнилось 11, и ей в голову ударила юность. Она превратилась из маленькой девочки с кучей энергии в тинейджера, порой грубого, когда она пыталась высказаться. Мне было интересно, то же происходит в ее голове. Это и послужило толчком к созданию персонажей, основанных на эмоциях.

Читати далі...