Емі Полер, Джозефіна Ленгфорд та феміністична революція в трейлері фільму від Netflix «Moxie»

3 лютого 2021,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Vive la révolution! Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі надихаючий трейлер свого наступного фільму під назвою «Moxie» («Зухвалість»), режисером якого стала лауреатка премії «Золотий глобус» Емі Полер.

Драматична комедія «Moxie» («Зухвалість») слідує за скромною 16-річною дівчиною Вівіан (Гедлі Робінсон), якій набридла сексистська і токсична атмосфера в її старшій школі. Дізнавшись про бунтарске минуле своєї мами (Емі Полер), Вівіан вирішує анонімно опублікувати феміністичний памфлет, який розпалює полум'я революції в стінах школи.

Також у фільмі знялися Джозефіна ЛенгфордПісля»), Айк БарінхолцСекс-контроль»), Патрік ШварценеггерОпівнічне сонце»), Кларк Грегг «Месники»), Сідні ПаркМилі ошуканки: Перфекціоністки»), Анжеліка ВашингтонСтаргьорл»), Ніко ХірагаОсвіта») та лауреатка премії «Оскар» Марша Гей Гарден.

Основою стрічки Полер став роман письменниці Дженніфер Матьє.

Онлайн-прем'єра фільму «Moxie» відбудеться на початку весни, 3 березня. Якраз напередодні Міжнародного жіночого дня, що відзначає солідарність жінок в боротьбі за рівні права.

982 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...