Новини, в яких згадується Ленні Джеймс

10 квітня 2018,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представив божевільний промо-ролик заключної 16 серії 8 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», яку зняв Грег Нікотеро.

Опис серії говорить, що громади виживших об'єднують свої сили під час останньої битви з Ніганом (Джеффрі Дін Морган) і Спасителями, поки розгортається повномасштабна війна. У промо-ролику Морган (Ленні Джеймс) говорить Ріку (Ендрю Лінкольн), що «ми стали гіршими, ніж ми були, і ми не можемо повернутися до минулого, тому давайте просто закінчимо це», після чого на екрані з'являється безліч різних тизерів цікавих моментів, які завершуються загальним планом хороших хлопців на пагорбі. Як вважаєте, хто з них не переживе цю війну?

Фінальна серія 8 сезону «Ходячих мерців» називається «Wrath» («Гнів»), її тривалість складе 44 хвилини, а прем'єра відбудеться 16 квітня за українським часом. Серіал повернеться з 9 сезоном цієї осені.

27 березня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 8 сезону «Ходячі мерці» залишилося всього три серії, і промо-ролик 14 серії показує, що кульмінація вже близько.

Синопсис повідомляє, що бранець Звалища робить відкриття; Керол (Мелісса МакБрайд) шукає когось в найближчому лісі; Рік (Ендрю Лінкольн) і Морган (Ленні Джеймс) опиняються в оточенні незнайомців — зомбі, з якими вони круто б'ються пліч-о-пліч в даному промо-ролику. Тим часом Росіта (Крістіан Серратос) й Деріл (Норман Рідус) шпигують за Святилищем і дізнаються, що Юджин (Джош Макдермітт) робить кулі для Рятівників. А в кінці відео показує, як Джедіс (Полліанна Макінтош), озброївшись битою Люсіль, тягне кудись Нігана (Джеффрі Дін Морган). Чи зможе лиходій пережити цей день?

Серія «Still Gotta Mean Something» («Все ще має щось означати») вийде на екрани 2 квітня за українським часом. Не хвилюйтеся, «Ходячі мерці» вже продовжені на 9 сезон.

20 березня 2018,  03:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився драматичним промо-роликом 4 сезону серіалу «Бійтеся ходячих мерців», який є спін-оффом «Ходячих мерців».

Відео показує мандруючого Моргана (Ленні Джеймс), який заявляє, що він «втратив всіх, перед тим як втратив себе». Медісон (Кім Діккенс) говорить, що вона «втомилася бігти» і що вона «теж втратила близьких». Вони продовжують свій внутрішній діалог, поки на екрані з'являються Нік (Френк Діллейн), Алісія (Алісія Дебнем-Кері), Віктор (Колман Домінго) та Лусіана (Денай Гарсіа), а разом з ними промо представляє новачків серіалу Джона (Гаррет Діллахант), Наомі (Дженна Елфман) і Алтею (Меггі Грейс).

Прем'єра 4 сезону «Бійтеся ходячих мерців» відбудеться 15 квітня.

13 вересня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049», який відправляє нас разом з Райаном Гослінгом в похмуре місце. Намагаючись докопатися до правди, його офіцер К знаходить комуну дітей, якою заправляє слизький тип у втіленні Ленні Джеймса з «Ходячих мерців». Він пропонує продати головному герою когось зі своїх підопічних, але коли бачить його значок, то злякано починає говорити про те, як його намагалися закрити люди й побільше нього, і їм все одно це не вдалося. Побачимо, що на це відповість К.

Нові кадри з Гослінгом та Гаррісоном Фордом разом з коментарями акторів про фільм ви знайдете тут. У кіно з 5 жовтня.

22 липня 2017,  02:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для шанувальників серіалу «Ходячі мерці» на Comic-Con був припасений приємний сюрприз — 5-хвилинний трейлер 8 сезону, який представляє перший погляд на те, як його герої, включаючи Деріла (Норман Рідус), Керол (Мелісса МакБрайд), Мішонн (Данай Гуріра), Меггі (Лорен Коен), Моргана (Ленні Джеймс) і Карла (Чендлер Ріггз), збираються перебудовувати свій світ, відважно воюючи з мерцями. Тут з'являються король Єзекіїль (Харі Пейтон) та Ніган (Джеффрі Дін Морган), а в кінці Рік (Ендрю Лінкольн) постає в своєму самому бородатому образі на сьогоднішній день.

Чого чекати від майбутнього сезону, читайте тут. Серіал повертається 22 жовтня.