Ніл МаршаллNeil Marshall

Ніл Маршалл / Neil Marshall
Народився 25 травня 1970; Ньюкасл-апон-Тайн, Англія, Велика Британія
Зріст: 185 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Ніла Маршалла

Хеллбой (2019) ... режисер
Загублені у космосі (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
The National: Dark Side of the Gym (2017) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Поза часом (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Світ Дикого Заходу (2016) ... режисер
Dark Signal (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Poor Richard's Almanack (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю Ніла Маршалла
Зображення Ніла Маршалла

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ніла Маршалла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ніла Маршалла

Написати коментар...
Написати коментар...