Новини, в яких згадується Деміан Бішир

26 березня 2021,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто чекав побачити науково-фантастичний фільм «Хода хаосу», знятий за романом Патріка Несса! Вже скоро він вийде в український прокат під назвою «Дорога хаосу», як підтверджує дубльований трейлер.

Читати далі...
4 березня 2021,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни відома актриса Робін Райт, яку ви можете знати завдяки серіалу «Картковий будинок» та супергеройському фільму «Диво-жінка», представить глядачам свій режисерський дебют під назвою «Незвідана земля».

Читати далі...
26 лютого 2021,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від цього поєдинку точно закипить океан! Представляємо китайський постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла проти Конґа», очікуваної глави кіновсесвіту MonsterVerse, що обіцяє епічний поєдинок двох монстрів з назви під водою.

Читати далі...
24 січня 2021,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваний трейлер тижня (а може і всього січня) прибув! Студії Warner Bros. Pictures та Legendary Pictures поділилися сьогодні епічним трейлером науково-фантастичного блокбастера «Ґодзілла проти Конґа», який обіцяє поєдинок небачених масштабів.

Читати далі...
10 грудня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Надія знаходить шлях. За допомогою нового трейлера науково-фантастичного фільму «Опівнічне небо», який зняв і головну роль в якому виконав лауреат премії «Оскар» Джордж Клуні, стримінгова платформа Netflix нагадує нам, що до його прем'єри залишилося всього 2 тижні.

Читати далі...
20 листопада 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-павука» Том Голланд та зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі намагаються вижити на інший планеті в постапокаліптичному майбутньому в першому трейлері науково-фантастичного фільму «Хода хаосу».

Читати далі...
28 жовтня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносної фантастики «Гравітація» Джордж Клуні відправляє нас в нову космічну пригоду в своїй новій режисерській роботі «Опівнічне небо», також відомій як «Доброго ранку, опівночі».

Читати далі...
10 січня 2020,  22:22 | Новини фільмів

Представляємо дубльований ТБ-ролик фільму «Прокляття», який буде першим фільмом жахів 2020 року. Готові полоскотати собі нерви?

В новому містичному горорі, який зняв режисер Ніколас Песке, ріелтор Пітер Спенсер (Джон Чо), відправляється в похмурий особняк на Рейберн-драйв, 44, не підозрюючи, що там знайде не нову вигідну угоду, а справжній кошмар, який спробує його вбити. Після він звертається по допомогу до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає своє небезпечне розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Адже прокляття звернуло на неї увагу і жадає крові.

Також у фільмі знялися Деміан Бішір, Бетті Гілпін, Лін Шей та Джекі Вівер. Українська прем'єра горора «Прокляття» відбудеться через тиждень, 16 січня.

18 грудня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Зірка науково-фантастичного фільму «Світ забуття» Андреа Райзборо відважно відправляється в проклятий будинок в новому дубльованому трейлері містичного горора Ніколаса Песке «Прокляття».

Рімейк знаменитого японського фільма жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», який вийшов у 2002 році, відправить нас в проклятий будинок, де відбуваються страшні речі. Пітер Спенсер (Джон Чо), який займається нерухомістю, вирішує придбати цей будинок, але зауважує, що там живе щось жахливе. Він повідомляє про цю подію детективу Малдун (Райзборо), і та відправляється в маєток за адресою Рейберн-драйв, 44, де зустрічає божевільну жінку Фейт Метісон (Лін Шей) і стає свідком прокляття, про яке її попереджав детектив Гудман (Деміан Бішір).

В українські кінотеатри цей жах прибуде через місяць, 16 січня, щоб струсити й налякати нас після новорічних свят.

29 жовтня 2019,  16:24 | Новини фільмів

Продюсер Сем Реймі представляє нову версію відомого японського фільму жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», в якій знялися Джон Чо, Бетті Гілпін, Андреа Райзборо, Джекі Вівер, Лін Шей і Деміан Бішір.

Нове «Прокляття» («The Grudge»), чий український трейлер дивіться нижче, покаже, як Пітер Спенсер (Джон Чо), бажаючи придбати будинок, знаходить один похмурий маєток на Рейберн-драйв, 44, де живе щось кровожерне і потойбічне. Він звертається за допомогою до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Оскільки в її особі прокляття придивилося собі нову жертву.

Українська прем'єра горора Ніколаса Песке відбудеться 16 січня 2020 року.

18 квітня 2019,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки промо-тур блокбастера «Месники: Завершення» знаходиться в самому розпалі, Тома Голланда відправили подалі від допитливих журналістів в ліс на додаткові зйомки екранізації науково-фантастичного роману Патріка Несса «Хода хаосу».

Читати далі...
6 грудня 2018,  16:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад науково-фантастичної картини «Ґодзілла проти Конга» поповнився іменами зірки серіалу «Велика маленька брехня» Александра Скарсгарда та зірки екшену «На драйві» Ейси Гонсалес.

Читати далі...
14 серпня 2018,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди боялися бути похованим/похованою заживо, як в однойменному фільмі з Райаном Рейнольдсом? Якщо ні, то дебютний ТБ-ролик горора Коріна Гарді «Монахиня» це виправить.

До «Закляття» і «Аннабель» світ тероризувала одержима демоном Черниця. Відео показує, як отця Берка (Деміан Бішір) у відкриту труну затягує і закриває там потойбічна сила. Він щосили кличе на допомогу і навіть знаходить дзвінок, який дзвонить зверху на надгробку з його ім'я, але на цвинтарі не видно нікого, хто б міг йому допомогти. І тут у труні з'являється та сама Черниця (Бонні Ааронс)...

Дивіться також український тизер-трейлер фільму «Монахиня». У кіно з 6 вересня.

1 червня 2018,  23:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ABC представив розширений трейлер своєї нової багатосерійної драми «Гранд Готель» («Grand Hotel»), яку продюсує зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія.

Серіал описують як «зухвалу і провокаційну драму, що розгортається в готелі в Майамі-Біч, яким володіє одна багата сім'я». Харизматичний Сантьяго Мендоса (номінант на премію «Оскар» Деміан Бішір) займається справами готелю, поки його друга дружина Джіджі (зірка «Підступних покоївок» Роселін Санчес) та їх дорослі діти насолоджуються своїм статусом. Відданий персонал готелю створює контраст для історії багатих і красивих гостей, які купаються в розкоші, поки їх скандали, борги й вибухові секрети виходять на поверхню.

Прем'єра «Гранд Готелю» очікується цієї осені.

20 квітня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Моторошна монахиня зі світу «Закляття» вселяє жах на першій промо-фотографії свого персонального спін-оффу, який прибуде у кіно восени.

Читати далі...