Новини, в яких згадується Макс Мінгелла

31 березня 2021,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер uорор-трилера «Пила: Спіраль», чия прем'єра повинна була відбутися ще в минулому році, але була перенесена через світову пандемію COVID-19, підтверджує, що він нарешті вийде в прокат 13 травня.

Читати далі...
1 березня 2020,  19:46 | Новини фільмів

Відмінна новина для шанувальників франшизи «Пила» і легендарного актора Семюеля Л. Джексона: детективний трилер «Пила: Спіраль» вийде в український прокат цієї весни, що підтверджує його дубльований трейлер.

Фільм режисера Даррена Лінна Боусмана буде слідувати за зухвалим детективом нью-йоркської поліції Зіком Бенксом (Кріс Рок) та його напарником-новачком (Макс Мінгелла), які слідом за заслуженим копом (Джексон) беруться за складне розслідування серії вбивств, що моторошним чином нагадують жахливе минуле міста. Мимоволі захоплений загадкою, що затягує все глибше, Зік опиняється в центрі хворої гри жорстокого вбивці.

Українська прем'єра трилера «Пила: Спіраль» очікується 21 травня. А після Джексон повернеться на екрани в образі найманого вбивці Даріуса Кінкейда в комедійному екшені «Тілоохоронець дружини кілера».

26 лютого 2020,  18:30 | Новини фільмів

З'явився тизер-трейлер детективного горор-трилера «Пила: Спіраль», в якому лауреат премії «Еммі» Кріс Рок та номінант на премію «Оскар» Семюел Л. Джексон полюють на небезпечного маніяка.

Нова глава всесвіту «Пила» розповість про злого генія-садиста, який вдається до збоченої форми справедливості. Працюючи в тіні заслуженого ветерана поліції (Джексон), зухвалий детектив з Нью-Йорка Зік Бенкс (Рок) та його напарник-новачок (Макс Мінгелла) беруться за складне розслідування серії вбивств, які моторошним чином нагадують жахливе минуле міста. Мимоволі захоплений загадкою, що затягує все глибше, Зік опиняється у центрі хворої гри жорстокого вбивці.

Світова прем'єра горор-трилера режисера Даррена Лінна Боусмана очікується у травні. Чекаємо оголошення дати його виходу в український прокат.

4 травня 2019,  20:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Благословенна боротьба». Стримінговий сервіс Hulu представив цього тижня офіційний трейлер 3 сезону свого хітового серіалу «Оповідь служниці», який повертається 5 червня.

Читати далі...
25 квітня 2019,  12:50 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером музичної драми «За мрією», в якій Ель Фаннінг прагне до перемоги у пісенному конкурсі. Фільм стане режисерським дебютом актора Макса Мінгелли, відомого за серіалом «Оповiдь служницi».

У центрі сюжету — історія героїні Вайолет. Вона працює офіціанткою в місцевому кафе і живе з матір'ю. Під час прибирання після важкого дня дівчина мріє про кар'єру на сцені і будні суперзірки. Вайолет отримує шанс змінити свою життя — виступити на музичному шоу, де вона зможе проявити себе і продемонструвати свій талант. Але чим ближче виступ, тим складніше стає героїні подолати страх сцени.

Прем'єра фільму «За мрією» в українських кінотеатрах очікується 20 червня.

28 грудня 2018,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг грає починаючу співачку в музичній інді-драмі «За мрією», у створенні якої брали участь продюсер мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Фред Бергер і продюсер «Артиста» Адріан Політовскі.

Картина «За мрією» («Teen Spirit») буде інтуїтивною і стильною історією, натхненною казкою про Попелюшку. Її головна героїня Вайолет (Фаннінг) є скромною дівчиною-підлітком, яка мріє втекти зі свого маленького містечка та слідувати за своєю мрією стати співачкою. За допомогою несподіваного наставника вона бере участь у місцевому пісенному конкурсі, який стане випробуванням для її чесності, таланту та амбіцій.

Прем'єра фільму Макса Мінгелли відбулася у вересні на кінофестивалі в Торонто. У світовий прокат він вийде у квітні 2019 року.

17 березня 2018,  02:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ми в пеклі. Але в нас все ще є лють.»

Вийшов новий тизер-трейлер 2 сезону антиутопічної драми «Оповiдь служницi», яка отримала 2 «Золотих глобуса» та 8 премій «Еммі».

В 1 серії майбутнього сезону Фредова (Елізабет Мосс) враховує наслідки небезпечного рішення, поки її переслідують спогади про минуле і наповнений насильством початок Галаада. У 2 серії Фредова пристосовується до нового способу життя. Прибуття несподіваної людини підриває колонії. Сім'я руйнується під час підйому Галаада.

Прем'єра двох нових серій «Оповiді служницi», де також повертаються Джозеф Файнс, Івонн Страховскі, Алексіс Бледел, Макс Мінгелла, Енн Дауд та Саміра Вайлі, відбудеться 25 квітня.

15 січня 2018,  12:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень після перемоги фантастичної драми «Оповідь служниці» на «Золотому глобусі» вийшов перший трейлер її 2 сезону.

Події серіалу розвиваються в антиутопічному майбутньому, де жінка повинна жити в якості наложниці за часів режиму фундаменталістської теократичної диктатури. У нових серіях повернуться Елізабет Мосс, Алексіс Бледел, Джозеф Файнс, Івонн Страховськи, Макс МінгеллаЕнн Дауд і Саміра Вайлі.

Перші дві серії 2 сезону «Оповідь служниці» вийдуть 25 квітня на Hulu, після чого раз на тиждень буде виходити по серії.