Івонн СтраховскіYvonne Strahovski

Івонн Страховскі / Yvonne Strahovski
Народилася 30 липня 1982; Маруба, Новий Південний Уельс, Австралія
Зріст: 176 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Івонн Страховскі

Війна завтрашнього дня (2020) ... актриса
Мій янгол (2019) ... Claire
Хижак (2018) ... Emily
Казка на ніч (2018) ... Laura
Оповiдь служницi (2017) ... Serena Joy Waterford
Рапунцель: Нова історія (2017) ... Stalyan
Бачу лише тебе (2016) ... Karen
Журналіст (2016) ... Caroline Crowley
Бетмен: Погана кров (2016) ... Batwoman / Katherine Kane
Околиця (2015) ... Beth

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Івонн Страховскі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Івонн Страховскі

Написати коментар...
Написати коментар...