Оновлення, в яких згадується Різ Візерспун

20 листопада 2017,  15:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер діснеївського фентезі «Складки часу» від режисера Ави ДюВерней.

Доктор Алекс Муррі (Кріс Пайн), який займався дослідженнями простору й часу, пропав при загадкових обставинах, і тепер його дочка Мег (Сторм Рейд) разом з друзями повинна подорожувати крізь простір, використовуючи п'ятий вимір, щоб врятувати його від злої енергії. Допомагати дівчинці у її нелегкій місії будуть три чарівниці: місіс Тобто (Опра Вінфрі), місіс Щотут (Різ Візерспун) і місіс Хто (Мінді Кейлінг).

Українська прем'єра картини від творців «Книги джунглів» та «Красуні і чудовиська» відбудеться 8 березня 2018 року.

20 листопада 2017,  09:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий офіційний трейлер майбутнього діснеївського фентезі від Walt Disney Pictures «Складки часу».

Ґрунтуючись на світовому бестселері письменниці Мадлен Л'енгл, «Складки часу» покажуть перетворюючу подорож однієї дівчини (Сторм Рейд), очолювану трьома небесними провідниками (Різ Візерспун, Мінді Кейлінг, Опра Вінфрі), в ході якого ми виявляємо, що сила людини виходить з її набуття індивідуальності і що кращий спосіб перемогти страх — подорожувати за своїм власним світлом.

Також дивимося перший український трейлер «Складки часу» і чекаємо на другий в дубляжі. У кіно картина Ави ДюВерней прибуде 8 березня 2018 року.

11 вересня 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику романтичної комедії «Знову вдома» героїня Різ Візерспун, яка нещодавно розлучилася, розмірковує про те, що ніколи не пізно почати життя спочатку. І в цьому їй допомагають троє нових друзів у втіленні Піко Олександра, Ната Вулфа й Джона Рудницького, яких вона пускає пожити в свій гостьовий будинок.

Українські постер і трейлер кінокартини Холлі Мейерс-Шайер ви знайдете тут. Квитки на сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

2 вересня 2017,  02:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фрагмент романтичної комедії «Знову вдома» показує героїню Різ Візерспун в галасливому барі. Вона нещодавно розлучилася і переїхала зі своїми дітьми, так що вирішила ввечері трохи розважитися. Там до неї підходить знайомитися молодий хлопець Харрі (Піко Олександр), у якого бармен, перед тим як продати йому алкоголь, перевіряє документи. Героїні Візерспун стає ніяково від уваги значно молодшого за неї чоловіка, й вона жартує, що «теж досить доросла», щоб пити.

Український трейлер кінокартини Холлі Мейерс-Шайер дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

16 серпня 2017,  16:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколи не пізно почати все з початку, вирішує володарка премії «Оскар» Різ Візерспун в мелодрамі «Знову вдома». Її героїня нещодавно розлучилася з чоловіком і оселилася з двома дітьми в Лос-Анджелесі. Але раптом її життя знову кардинально змінюється, коли жінка вирішує пустити в будинок трьох молодих постояльців, з одним з яких у неї починається роман.

Компанію Візерспун в цій історії складають Майкл Шин, Нат Вулф, Лейк Белл та Піко Олександр. Повноцінний трейлер дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

2 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер комедії «Знову вдома» з Різ Візерспун у головній ролі. Володарка «Оскара» втілює тут матір-одиначку з двома дітьми, яка після розлучення починає нове життя в Лос-Анджелесі. Вона вирішує здати кімнати в своєму будинку трьом молодим і харизматичним чоловікам, які незабаром стають частиною її дивної родини.

Українська прем'єра кінокартини, де також зіграли Майкл Шин, Нат Вулф і Лейк Белл, відбудеться 7 вересня.

17 липня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер фентезі-екранізації світового бестселера письменниці Мадлен Л'Енгл «Складки часу»! Різ Візерспун, Кріс Пайн, Зак Галіфіанакіс, Опра Вінфрі та майбутня зірка Сторм Рейд опиняються у вихорі міжгалактичного зіткнення Добра і Зла. Чи вдасться героям запобігти загибелі планети, запрограмованої всесильним Центральним Комп'ютером?

Українські глядачі побачать творіння Ави ДюВерней на день раніше, ніж американські, 8 березня 2018 року.

16 липня 2017,  03:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney представила перший трейлер свого нового грандіозного творіння «Тріщина в часі». У ній дівчинка Мег (Сторм Рейд) разом із молодшим братом та другом відправляється на пошуки свого батька-вченого Алекса Мюррі (Кріс Пайн), чиє відкриття ненавмисно звільнило темряву, яка може поглинути всесвіт. І за допомогою трьох незвичайних створінь — місіс Щотаке (Різ Візерспун), місіс Хто (Мінді Кейлінг) та місіс Яка (Опра Вінфрі) — Мег подорожує космосом, щоб побороти темряву й врятувати батька.

Казка від номінантки на премію «Оскар» Ави ДюВерней вийде в світовий прокат в березні 2018 року. Очікуємо оголошення дати її української прем'єри.

15 липня 2017,  02:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Ава ДюВерней поділилася в Твіттері тизером майбутнього трейлера діснеївської казки «Тріщина в часі», який вийде в цю суботу. Фільм зібрав знатний каст, куди увійшли Різ Візерспун, Кріс Пайн, Мінді Кейлінг, Опра Вінфрі, Зак Галіфіанакіс та Сторм Рейд.

Детальніше про проект читайте тут. Багато закулісних фото зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.

16 червня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер мелодраматичної комедії «Знову вдома» з Різ Візерспун в ролі розлученої матері двох дітей, яка пускає до себе пожити трьох молодих хлопців, не виглядає таким дивним, як попередній. Виявляється, що спати вона буде тільки з одним з них, якого грає Піко Олександр, а з рештою у неї складуться дружні стосунки. Поки цю ідилію не порушить її колишній чоловік Майкл Шин.

Режисером і сценаристом кінокартини виступає Холлі Мейерс-Шайер, а продюсером — її мати Ненсі Мейерс, режисер таких відомих комедій, як «Чого хочуть жінки» та «Відпустка за обміном».

13 травня 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Різ Візерспун зіграла в міні-серіалі «Велика маленька брехня», який продюсувала разом з Ніколь Кідман, і цей серіал отримав позитивні відгуки у глядачів та критиків. Як раптом виходить трейлер її нової мелодрами «Знову вдома», де вона грає розведену 40-річну матір з двома дітьми, яка запрошує пожити до себе трьох 20-річних хлопців, з якими у неї одночасно зав'язуються романтичні стосунки.

Колишнього чоловіка головної героїні в цьому дивному фільмі втілює Майкл Шин, а одного з хлопців — Нат Вулф.

24 грудня 2016,  15:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст музичного мультфільму «Співай» в особі Меттью МакКонахі, Різ Візерспун, Скарлетт Йоханссон, Сета МакФарлейна і Торі Келлі відвідав «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», щоб заспівати разом з легендарним Полом МакКартні, ведучим і групою The Roots святкові композицію «Wonderful Christmastime».

У минулому році попурі в стилі а капела заспівали зірки «Зоряних війн: Пробудження сили».

21 грудня 2016,  14:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому закулісному відео зі зйомок музичного мультфільму «Співай» актори Меттью МакКонахі, Різ Візерспун та Терон Еджертон показують, як вони емоційно записували голоси для своїх героїв: коали Бастера, свинки Розіти і горили Джонні.

Нашу рецензію на даний мультфільм, який вийде в прокат вже наступного тижня, читайте тут.

19 грудня 2016,  10:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Починаємо понеділок з нового танцювального фрагмента мультфільму «Співай»! У ньому Розіта і Гюнтер, яких озвучують Різ Візерспун та Нік Кролл, з вогником виконують хіт Тейлор Свіфт «Shake It Off».

Минулого тижня мультфільм отримав 2 номінації на «Золотий глобус», в тому числі і за Кращий анімаційний фільм, а дізнатися, які ще відомі пісні виконають його звірі, можна тут.

3 грудня 2016,  20:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер міні-серіалу «Велика маленька брехня» з Різ Візерспун, Ніколь Кідман та Шейлін Вудлі в головних ролях показує, що й у нібито ідеальних матерів є свої секрети в шафі, які поступово вилазять на загальний огляд, поки жінки втрачають контроль над тим, що відбувається в їхніх життях.

Також в трейлері показаний поцілунок Кідман та Олександра Скарсгарда, якщо вам раптом було недостатньо перерахованих вище імен, щоб тут же подивитися це відео.