Новини, в яких згадується Полліанна МакІнтош

13 жовтня 2023,  00:05 | Новини серіалів

Наступного року шанувальників всесвіту «Ходячі мерці» чекає новий міні-серіал «The Walking Dead: The Ones Who Live», і у нас вже є його перші кадри.

Читати далі...
27 березня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 8 сезону «Ходячі мерці» залишилося всього три серії, і промо-ролик 14 серії показує, що кульмінація вже близько.

Синопсис повідомляє, що бранець Звалища робить відкриття; Керол (Мелісса МакБрайд) шукає когось в найближчому лісі; Рік (Ендрю Лінкольн) і Морган (Ленні Джеймс) опиняються в оточенні незнайомців — зомбі, з якими вони круто б'ються пліч-о-пліч в даному промо-ролику. Тим часом Росіта (Крістіан Серратос) й Деріл (Норман Рідус) шпигують за Святилищем і дізнаються, що Юджин (Джош Макдермітт) робить кулі для Рятівників. А в кінці відео показує, як Джедіс (Полліанна Макінтош), озброївшись битою Люсіль, тягне кудись Нігана (Джеффрі Дін Морган). Чи зможе лиходій пережити цей день?

Серія «Still Gotta Mean Something» («Все ще має щось означати») вийде на екрани 2 квітня за українським часом. Не хвилюйтеся, «Ходячі мерці» вже продовжені на 9 сезон.

20 листопада 2017,  10:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час для рішучих дій в 6 серії 8 сезону «Ходячі мерці».

Синопсис серії говорить, що поки ситуація Ріка (Ендрю Лінкольн) та його групи поліпшується, у Хіллтопі відбувається суперечка, чиїми наслідками буде або життя, або смерть. Також промо-ролик показує, як знову зіткнувшись віч-на-віч з лідером Сміттярів Джедіс (Полліанна Макінтош), Рік стверджує, що його люди переможуть. Меггі (Лорен Коен) каже Ісусові (Том Пейн), що вони повинні покінчити з цим будь-яким способом. А Карл (Чендлер Ріггз) опиняється в оточенні зомбі.

Серія «The King, the Widow and Rick» («Король, вдова і Рік»), чия тривалість складе 64 хвилини, вийде на екрани 27 листопада за українським часом.