Новини фільмів, в яких згадується Сузанна Фогель

30 липня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс і Кейт МакКіннон збираються в Європу в новому фрагменті шпигунсько-комедійної картини Сузанни Фогель «Шпигун, який мене кинув», чия прем'єра відбудеться на наступному тижні.

Актриси втілюють двох найкращих подруг Одрі та Морган, одна з яких дізнається, що її колишній хлопець є шпигуном. Дівчата, які не мають шпигунських навичок, раптом опиняються в центрі міжнародної змови і повинні доставити небезпечну посилку із США в кафе у Відні, інакше станеться щось жахливе. Одрі не горить бажанням в це вплутуватися, але Морган в даному відео намагається її переконати, що все-таки краще «померти, коли побувала в Європі», ніж «померти, не побувавши там».

Дивіться також перший фрагмент фільму «Шпигун, який мене кинув», де героїні намагаються утекти від божевільної погоні. У кіно з 9 серпня.

11 травня 2018,  13:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс і Кейт МакКіннон випадково стають шпигунками в другому офіційному трейлері комедійного бойовика «Шпигун, який мене кинув».

«Шпигун, який мене кинув» повідає про пригоди двох найкращих подруг Одрі (Куніс) і Морган (МакКіннон). Одрі переживає розрив з хлопцем (Джастін Теру), як раптом дізнається, що він є агентом ЦРУ. Подруги тут же опиняються в центрі міжнародної змови і тепер повинні відправитися в Європу під прикриттям, щоб викрити поганих хлопців й врятувати світ. Допомагати їм в цій місії буде чарівний британський агент (Сем Хьюен). А головою операції виступає Джилліан Андерсон з «Секретних матеріалів».

Світова прем'єра екшену Сузанни Фогель відбудеться 2 серпня. Ще невідомо, коли він вийде в український прокат.

21 березня 2018,  23:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate представила дебютний трейлер комедійного бойовика «Шпигун, який мене кинув», де Міла Куніс і Кейт МакКіннон будуть рятувати світ.

Куніс і МакКіннон грають найкращих подруг Одрі та Морган, які живуть в Лос-Анджелесі. Раптом жінки опиняються в центрі міжнародної змови, коли в їх квартиру приходить колишній хлопець Одрі, якого переслідують кілери. Не чекаючи такого від самих себе, подруги кидаються з головою в цю пригоду й вирушають до Європи, де за ними по п'ятах йдуть наймані вбивці і підозрілий, але чарівний британський агент. По ходу справи Одрі й Морган треба вигадати гарний план, як врятувати світ.

У фільмі також зіграли Джастін Теру, Сем Хьюен і Джилліан Андерсон.

У світовий прокат картина Сузанни ФогельПогоня за життям», «Партнери по життю») вийде в серпні.