Новини, в яких згадується Сузанна Фогель

30 липня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс і Кейт МакКіннон збираються в Європу в новому фрагменті шпигунсько-комедійної картини Сузанни Фогель «Шпигун, який мене кинув», чия прем'єра відбудеться на наступному тижні.

Актриси втілюють двох найкращих подруг Одрі та Морган, одна з яких дізнається, що її колишній хлопець є шпигуном. Дівчата, які не мають шпигунських навичок, раптом опиняються в центрі міжнародної змови і повинні доставити небезпечну посилку із США в кафе у Відні, інакше станеться щось жахливе. Одрі не горить бажанням в це вплутуватися, але Морган в даному відео намагається її переконати, що все-таки краще «померти, коли побувала в Європі», ніж «померти, не побувавши там».

Дивіться також перший фрагмент фільму «Шпигун, який мене кинув», де героїні намагаються утекти від божевільної погоні. У кіно з 9 серпня.

14 червня 2018,  12:15 | Оновлення

Вийшов перший український трейлер фільму «Шпигун, який мене кинув».

Американська комедія режисера Сузанни Фогель з Мілою Куніс, Семом Г'юеном та Кейт МакКіннон у головних ролях.

Кращі подруги Одрі (Міла Куніс) та Морган (Кейт МакКіннон) завжди приходять одна одній на допомогу. Але цього разу дівчата змушені вирішувати не зовсім звичайну проблему. Колишній хлопець Одрі виявився шпигуном, тому вона змушена виконати незакінчену ним місію. Копаючись у минулому екс-бойфренда, дівчата по вуха вплуталися у неприємності, і тепер змушені йти до кінця. Чи зможуть кращі подруги закінчити справу секретного шпигуна, адже тепер вони опинились у центрі міжнародної змови?

Українська прем'єра фільму «Шпигун, який мене кинув» відбудеться 9 серпня.

11 травня 2018,  13:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс і Кейт МакКіннон випадково стають шпигунками в другому офіційному трейлері комедійного бойовика «Шпигун, який мене кинув».

«Шпигун, який мене кинув» повідає про пригоди двох найкращих подруг Одрі (Куніс) і Морган (МакКіннон). Одрі переживає розрив з хлопцем (Джастін Теру), як раптом дізнається, що він є агентом ЦРУ. Подруги тут же опиняються в центрі міжнародної змови і тепер повинні відправитися в Європу під прикриттям, щоб викрити поганих хлопців й врятувати світ. Допомагати їм в цій місії буде чарівний британський агент (Сем Хьюен). А головою операції виступає Джилліан Андерсон з «Секретних матеріалів».

Світова прем'єра екшену Сузанни Фогель відбудеться 2 серпня. Ще невідомо, коли він вийде в український прокат.

21 березня 2018,  23:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate представила дебютний трейлер комедійного бойовика «Шпигун, який мене кинув», де Міла Куніс і Кейт МакКіннон будуть рятувати світ.

Куніс і МакКіннон грають найкращих подруг Одрі та Морган, які живуть в Лос-Анджелесі. Раптом жінки опиняються в центрі міжнародної змови, коли в їх квартиру приходить колишній хлопець Одрі, якого переслідують кілери. Не чекаючи такого від самих себе, подруги кидаються з головою в цю пригоду й вирушають до Європи, де за ними по п'ятах йдуть наймані вбивці і підозрілий, але чарівний британський агент. По ходу справи Одрі й Морган треба вигадати гарний план, як врятувати світ.

У фільмі також зіграли Джастін Теру, Сем Хьюен і Джилліан Андерсон.

У світовий прокат картина Сузанни ФогельПогоня за життям», «Партнери по життю») вийде в серпні.

20 березня 2017,  00:19 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дуже поганих матусь» Міла Куніс і зірка «Мисливців за привидами» Кейт Маккіннон ведуть переговори з приводу участі в комедії «Шпигун, що мене кинув» («The Spy Who Dumped Me»).

Читати далі...