Новини, в яких згадується Фінн Джонс

12 грудня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слава стукає в її двері. Проте чи відповість вона? Наша улюблена поетеса-бунтарка повертається в трейлері 2 сезону біографічної драмеді «Дікінсон», який в п'ятницю представила стримінгова платформа Apple TV+.

Читати далі...
9 вересня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу нових серій супергеройського серіалу «Залізний кулак» компанія Marvel опублікувала напружений промо-ролик, який показує фрагменти бійок з його 2 сезону.

У 2 сезоні свого сольного серіалу Денні Ренд (Фінн Джонс) намагається захистити місто в відсутність Шибайголови (Чарлі Кокс) і по ходу справи знайти своє місце в цьому жорстокому світі та зрозуміти, ким він є сам по собі. Денні доведеться зіткнутися зі своїм минулим в особі майстра кунг-фу Давоса (Саша Дхаван), який теж навчився викликати Залізний кулак і отримав лиходійське прізвисько Сталевий змій. Коллін Вінг (Джессіка Генвік) продовжує допомагати Денні в боях з бандитами, але свої внутрішні поєдинки він може виграти тільки сам.

У промо-ролику ви також можете побачити лиходійку Тифозну Мері (Еліс Ів), яка б'ється з Денні в метро.

Прем'єра 2 сезону «Залізного кулака» відбулася 7 вересня.

16 серпня 2018,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не зброя, яку потрібно тримати в руках. Це зброя, яку потрібно використовувати.»

Денні Ренд стикається з минулим у повноцінному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Залізний кулак», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Netflix.

Після трагічних подій «Захисників» Денні Ренд (Фін Джонс) самовіддано намагається зберегти мир у Пекельній кухні в пам'ять про Шибайголову (Чарлі Кокс), але він занадто часто використовує свій Залізний кулак, чим викликає у Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) тривогу за його фізичний і моральний стан. Раптом в Нью-Йорк повертається Давос (Саша Дхаван), з яким Денні тренувався разом у К'унь-Лунь. Але тепер Давос теж має силу Залізного кулака і виступає в якості суперлиходія Сталевого Змія, тому на допомогу Денні та Коллін приходить Місті Найт (Сімон Міссік) із «Люка Кейджа».

Прем'єра нових серій «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

28 липня 2018,  18:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Денні Ренд з'являється в супергеройській масці з коміксів в новому тизер-трейлері 2 сезону серіалу від Marvel та Netflix «Залізний кулак».

Тизер отримав назву «Спогади» і показує, як Денні (Фінн Джонс) прогулюється по вулицях Нью-Йорка з Коллін (Джессіка Хенвік), але кожна дрібниця, кожний повсякденний рух людей навколо нагадують йому про минуле жорстокі поєдинки з якимось бородатим чоловіком у масці в містичному місті К'унь-Лунь. Коллін каже, що погане вже в минулому, і Денні відповідає їй, що він на це сподівається.

Нові серії «Залізного кулака» вийдуть на Netflix на початку осені, 7 вересня.

20 липня 2018,  19:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не бійка. Це тільки розігрів.»

За допомогою нового тизер-трейлера стримінговый сервіс Netflix оголосив, що супергеройський серіал «Залізний кулак» повернеться восени.

В трейлері Денні Ренд (Фін Джонс) стає на захист Пекельної кухні. Він гуляє по вулицях і говорить про те, що «готується війна», що «тепер це його місто» і він «повинен його захищати». Наткнувшись на бандитів, які хочуть пограбувати старого, Денні відволікає їх і відправляє в нокаут. Але незабаром підтягуються їх дружки, і героєві доводиться використовувати свою суперсилу, щоб їх перемогти.

Прем'єра 2 сезону «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

25 серпня 2017,  22:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу супергеройського серіалу «Захисники», який об'єднав чотирьох супергероїв Пекельної кухні, Netflix поділився новим промо-роликом, що дозволяє детальніше розглянути їх рідний район. Клікайте на відео та переміщайте його за допомогою мишки на всі 360 градусів, милуючись Шибайголовою (Чарлі Кокс), Джессікою Джонс (Крістен Ріттер), Люком Кейджем (Майк Колтер) і Залізним кулаком (Фінн Джонс). На задньому плані промо знаходяться не тільки їх рідні вулиці, а і їх друзі, без яких героям довелося б непросто.

Прем'єра всього 1 сезону «Захисників» відбулася 18 серпня. Більше 40 кадрів з його персонажами ви знайдете в нашій галереї.

24 серпня 2017,  15:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на всі їхні надсили і часткову або повну невразливість, супергероям теж часом потрібна допомога. І медсестра Пекельної кухні Клер Темпл у втіленні Розаріо Доусон неодноразово допомагала й підтримувала Шибайголову (Чарлі Кокс), Джессіку Джонс (Крістен Ріттер), Люка Кейджа (Майк Колтер) та Залізного кулака (Фінн Джонс). Вони надихали її, а вона — їх, нагадуючи їм, що вони не повинні рятувати Нью-Йорк поодинці.

Розширений фінальний трейлер «Захисників» з Сігурні Вівер, чия прем'єра відбулася 18 серпня, дивіться тут.

17 серпня 2017,  19:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився крутим розширеним фінальним трейлером супергеройського серіалу «Захисники», в якому Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) і Залізний кулак (Фінн Джонс) повинні об'єднатися всупереч своїм розбіжностям, щоб врятувати свій рідний Нью-Йорк. Від кого? Від давньої та могутньої групи на чолі з холоднокровною Олександрою (Сігурні Вівер).

Прем'єра всього 1 сезону «Захисників» відбудеться вже завтра, 18 серпня.

14 серпня 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри супергеройського серіалу «Захисники» залишилися лічені дні, тому саме час подивитися його фінальний трейлер. Попри те, що Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) тут заявляють, що не збираються заводити собі друзів з суперздібностями, вони стають пліч-о-пліч на захист Нью-Йорка і один одного.

Прем'єра серіалу, де також зіграють Сігурні Вівер, Елоді Юнг і Скотт Гленн, відбудеться 18 серпня на Netflix.

22 липня 2017,  20:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося очікуваний другий трейлер супергеройського серіалу «Захисники», де лиходійка Олександра (Сігурні Вівер) вербує Електру (Елоді Юнг) і виганяє Денні Ренда (Фінн Джонс) геть з офісу. Але Залізний кулак не впадає у відчай й незабаром знаходить собі нових «друзів» в особі Шибайголови (Чарлі Кокс), Джессіки Джонс (Крістен Ріттер) і Люка Кейджа (Майк Колтер), які не палають ентузіазмом з ним працювати. Тільки як би вони не були проти, робити нічого, героям доводиться об'єднатися, щоб врятувати рідне місто.

Промо-ролик серіалу зі Стеном Лі та Карателем (Джон Бернтал) дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 18 серпня.

21 липня 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Стен Лі розповідає про героїв серіалу «Захисники» в його новому промо-ролику. Він вважає, що вони демонструють, що нам не обов'язково бути ідеальними, щоб зробити те, що є правильним. Адже хоча Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) і є героями, в першу чергу вони все-таки люди. А в кінці відео з'являється Каратель (Джон Бернтал).

Повноцінний трейлер серіалу з російським перекладом дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 18 серпня.

21 липня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки супергеройського серіалу «Захисники» Чарлі Кокс, Крістен Ріттер, Майк Колтер та Фінн Джонс вже летять на Comic-Con, згідно Instagram Ріттер, і в передчутті їх появи Netflix вирішив порадувати нас анімованим постером, який представляє цю четвірку супергероїв в стилі поп-арт під їх улюблену музику групи Nirvana. Його слоган говорить: «В слові „команда“ немає слова „ми“». Так що на екрані обіймів в їх рядах не чекайте.

Нерухомі постери «Захисників» ви знайдете в нашій галереї. Прем'єра всього 1 сезону серіалу відбудеться в серпні.

14 липня 2017,  02:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания Netflix привезет на конвенцию San Diego Comic-Con научно-фантастический экшен с Уиллом Смитом, а также сериалы «Защитники» и «Очень странные дела».

Читати далі...