Дивимося трейлер 2 сезону серіалу «Дікінсон» з Гейлі Стайнфелд та Фінном Джонсом

12 грудня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слава стукає в її двері. Проте чи відповість вона? Наша улюблена поетеса-бунтарка повертається в трейлері 2 сезону біографічної драмеді «Дікінсон», який в п'ятницю представила стримінгова платформа Apple TV+.

Серіал «Дікінсон» представляє сучасний погляд на молоді роки видатної американської поетеси Емілі Дікінсон, яка жила і творила в 19 столітті. Її роль виконує номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд.

Трейлер розкриває, що темою 2 сезону стане слава, і Емілі філософськи розмірковує на цю тему, гадаючи, чи піде їй слава в поетичному світі на користь, чи ж завдасть їй шкоди. Адже слава серйозно може запаморочити голову.

У нових серіях Емілі познайомиться з харизматичним редактором газети Семюелом Боулзом, роль якого виконує Фінн Джонс, відомий завдяки серіалам «Гра престолів» і «Залізний кулак».

Тим часом її близька подруга Сью (Елла Гант), в яку Емілі давно закохана, після свого заміжжя з братом Емілі Остіном (Адріан Енскоу) стає в їхньому невеликому містечку справжньою інфлюенсеркою.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Дікінсон» відбудеться 8 січня.

1043 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: