Новини фільмів, в яких згадується Сергій Бабкін

6 грудня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що потрібно, щоб вкрасти Різдво? Бос-лиходій, трохи чарівної суперсили, швидкий суперкар і крутий водій, показує другий український ТБ-ролик комедійного мультфільму «Ґрінч» від творців «Посіпак».

Над зеленим відлюдником Ґрінчем (Бенедикт Камбербетч/Сергій Бабкін) все його життя потішалися жителі рідного містечка Хтоград, тому він виріс дуже капосною, підступною і мстивою істотою. І в це Різдво він приготував план помсти усім, хто коли-небудь його ображав: Ґрінч збирається вкрасти свято, і допоможуть йому в цій справі вірний пес Макс і кумедний лось Фред.

Нові веселі кадри і постери мультфільму «Ґрінч» ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри зелений лиходій прибуде 20 грудня.

29 листопада 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик святкового мультфільму «Ґрінч» знайомить нас ближче з казковим містом Хтоградом і його доброзичливими й завжди щасливими жителями, а також попереджає, що в ньому готується пограбування року.

Творці анімаційних хітів «Нікчемний я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин» представляють нову адаптацію казки американського письменника Доктора Сюсса, головним героєм якої є злий зелений відлюдник Ґрінч (Бенедикт Камбербетч озвучує його в англійській версії, а Сергій Бабкін в українській). Все життя жителі Хтограда потішалися над ним, і Ґрінч готує їм свою помсту: викрадення їхнього улюбленого свята Різдва.

Дивіться також новий фрагмент мультфільму «Ґрінч», де головний герой вчить своїх помічників, як правильно протистояти подарункам і печиву. У кіно з 20 грудня.

7 листопада 2018,  01:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Illumination вирішила поліпшити третій трейлер мультфільму «Ґрінч» за допомогою групи веселих посіпак, які дивляться його в першому ряду кінотеатру та емоційно реагують на кожну сцену.

Автори анімаційних блокбастерів «Секрети домашніх тварин» і «Нікчемний Я» представляють нового лиходія! Знайомтеся — Ґрінч! Все життя над зеленим волохатим відлюдником потішалися жителі рідного міста, тому не дивуйтеся, що характер у нього препаскудний. Але більше за все Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки і радісний сміх щорічно змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує... вкрасти Різдво!

Оригінальним голосом Ґрінча є зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедикт Камбербетч, а українські глядачі почують його з дубляжем у виконанні Сергія Бабкіна.

Нещодавно вийшов смішний ТБ-ролик «Ґрінча», де головного героя переслідує коза, що кричить. В українські кінотеатри мультфільм прибуде 20 грудня.

29 жовтня 2018,  02:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Іспанський ТБ-ролик очікуваного святкового мультфільму «Ґрінч» представляє кумедного другорядного персонажа — козу, яка постійно кричить.

Нова анімаційна комедія від студії Illumination, яка подарувала нам мультфільми «Посіпаки», «Секрети домашніх тварин» і «Співай», розповість історію зеленого відлюдника Ґрінча, який є дуже самотнім і особливо гостро ненавидить Різдво, коли всі навколо здаються такими щасливими. Ґрінч вирішує зіпсувати свято іншим жителям свого містечка, і поки він готує свій підступний план, до нього та його пса Макса чіпляється капосна і дуже гучна коза.

В оригіналі голосом Ґрінча є зірка «Шерлока» і останніх «Месників» Бенедикт Камбербетч, а в українському дубляжі його озвучує співак Сергій Бабкін.

Дивіться також перший фрагмент мультфільму «Ґрінч», в якому Ґрінч вбирається в костюм Санти і краде Різдво. У кіно з 20 грудня.

26 жовтня 2018,  03:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший фрагмент комедійного мультфільму «Ґрінч», який подарує вам посмішку та новорічний настрій.

Все життя над зеленим волохатим відлюдником Ґрінчем (голос зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедикт Камбербетч) потішалися жителі його рідного міста, тому він виріс дуже злобним створінням. І найбільше Ґрінча дратують різдвяні свята з усіма цими ялинками, подарунками, ярмарками та радісним сміхом. Тому щоб поквитатися з жителями Хтограда, зелений поганець вирішує прикинутися Сантою Клаусом і викрасти їхнє Різдво!

Дивіться також третій український трейлер анімації «Ґрінч», де головного героя дублює співак Сергій Бабкін. У кіно з 20 грудня.

17 жовтня 2018,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український співак та актор Сергій Бабкін поділився парочкою нових кадрів з очікуваної пригодницької комедії «11 дітей з Моршина», на яких він нагадує агента 007.

Читати далі...
1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
27 вересня 2018,  17:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка комедії «DZIDZIO Контрабас» Олена Лавренюк втілює хитру лиходійку в першому тизер-трейлері нового українського фільму «11 дітей з Моршина», де також зіграють Олександр Скічко та Сергій Бабкін.

Всім відомо, що місто Моршин було засноване на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал — осмій. В бажанні заробити легкі гроші, керівниця Сніжана (Лавренюк) вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю. Чим закінчаться їхні пригоди і чи вдасться Сніжані реалізувати задумане, дивіться у кіно.

Прем'єра фільму «11 дітей з Моршина», який зняв режисер комедії «Припутні» Аркадій Непиталюк, відбудеться 3 січня 2019 року.

26 вересня 2018,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Співак Сергій Бабкін став українським голосом головного героя мультфільму «Ґрінч», чий третій дубльований трейлер дивіться нижче.

Автори анімаційних блокбастерів «Секрети домашніх тварин» і «Нікчемний я» представляють нового лиходія! Знайомтеся — Ґрінч! Все життя над зеленим волохатим відлюдником потішалися жителі рідного міста, тому не дивуйтеся, що характер у нього препаскудний. Але більше за все Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки і радісний сміх щорічно змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує... вкрасти Різдво! І для цього він збирається перевтілитися в Санту.

В оригіналі Ґрінч говорить голосом зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедикта Камбербетча.

Українська прем'єра «Ґрінча» відбудеться 20 грудня.

2 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова промо-фотографія українського фільму «11 дітей з Моршина» представляє свою головну лиходійку у втіленні зірки хітової комедії «DZIDZIO Контрабас» Олени Лавренюк.

Читати далі...
4 лютого 2015,  14:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Києві було презентовано короткометражний фільм «Олександр Довженко. Одеський світанок» Артема Антонченка, де роль легендарного режисера виконав музикант і актор Сергій Бабкін.

Художньо-документальний фільм «Олександр Довженко. Одеський світанок» – це лише перший етап набагато більш масштабного проекту. Продюсер Костянтин Коновалов планує зняти повнометражний фільм під назвою «Олександр Довженко. Одеський дебют», який розповість про життя і творчість Олександра Довженка, а також покаже історію українського кінематографа того часу.

Костянтин Коновалов, який є ідеологом і сценаристом проекту, порівнює свою майбутню кінокартину з відомим голлівудським байопіком про Ховарда Хьюза, який отримав 5 «Оскарів» і головну роль у ньому зіграв Леонардо Дікапріо:

Мій фільм буде схожим на «Авіатор» Мартіна Скорсезе. Тільки там була історія про піонерів Голлівуду, а у нас – українського кіно. У 1920-х роках більше ніж німі кінокартини одеської кінофабрики в прокаті заробляли тільки американські блокбастери.

Разом з Сергієм Бабкіним у фільмі зіграла і його дружина Сніжана. Вона виконала роль дружини Довженка Юлії Солнцевої, яка також була режисером.

Бабкін намагався показати того Довженка, якого не знали маси:

Яким він був, коли його ніхто не бачив, а бачили тільки рідні люди, дружина, коли він був наодинці сам з собою, який він був, про що він думав, що він робив, чого він хотів. Я дуже сподіваюся, що буде повний метр.

Зйомки «Олександр Довженко. Одеський світанок» проходили в листопаді 2014 року в Одесі і тривали всього кілька днів. Бабкін навіть жив у тому ж номері, де жив сам легендарний режисер в готелі «Лондонська». Як сказав сам актор, «за Станіславським».

Короткометражка розповідає, як Довженко знімав свої перші фільми «Сумка дипкур'єра», «Звенигора» і «Арсенал», показ якого відбувся після презентації «Одеського світанку».

26-хвилинна кінострічка була створена компанією «Інсайтмедіа» разом з Одеською кіностудією, з допомогою гранту Президента України, який видається для підтримки молодих діячів українського кінематографа. Цей грант виграв її режисер Артем Антонченко.

Бюджет повнометражного проекту становить вже $2 млн., в його виробництві будуть брати участь також Фінляндія, Аргентина і йдуть переговори з Австрією і Німеччиною, тісно пов'язаної з життям Довженка, адже саме в Берліні він навчався живопису.

Прем'єра кінокартини «Олександр Довженко. Одеський дебют», яку творці планують показувати і в Україні, і в інших країнах, відбудеться в 2016 році.