Ед СкрейнEd Skrein

Ед Скрейн / Ed Skrein
Народився 29 березня 1983; Лондон, Великобританія
Зріст: 185 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Еда Скрейна

Чаклунка: Володарка темряви (2019) ... актор
Аліта: Бойовий ангел (2019) ... Zapan
Якщо Біл-стріт могла б заговорити (2018) ... Officer Bell
Тау (2018) ... Alex
Патрік (2018) ... Vet
Наосліп (2018) ... Marc
Топ-модель (2016) ... Shane White
Дедпул (2016) ... Ajax
Перевізник: Спадщина (2015) ... Frank Martin Jr.
Убий своїх друзів (2015) ... Rent

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Еда Скрейна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Еда Скрейна

Написати коментар...
Написати коментар...