Рамі МалекRami Malek

Рамі Малек / Rami Malek
Народився 12 травня 1981; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Рамі Малека

Бонд 25 (2020) ... актор
Подорож доктора Дуліттла (2020) ... Chee-Chee
Богемна рапсодія (2018) ... Freddie Mercury
Метелик (2017) ... Louis Dega
Project X (2016) ... актор
Погане серце Бастера (2016) ... актор
Пан Робот (2015) ... Elliot Alderson, продюсер (продюсер)
Ніч у музеї: Секрет гробниці (2014) ... Ahkmenrah
Кінь БоДжек (2014) ... Flip McVicker

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Рамі Малека. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Рамі Малека

Написати коментар...
Написати коментар...