Стівен СерджикStephen Surjik

50%
0
50%
0

Фільмографія

Академія «Амбрелла» (2019) ... режисер
Загублені у космосі (2018) ... режисер
Каратель (2017) ... режисер
Обдаровані (2017) ... режисер
Захисники (2017) ... режисер
Залізний кулак (2017) ... режисер
Люк Кейдж (2016) ... режисер
Джессіка Джонс (2015) ... режисер
Шибайголова (2015) ... режисер
Флеш (2014) ... режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...