Актор з «Гри престолів» зніметься в 2 сезоні серіалу «Відьмак» від Netflix

22 лютого 2020,  23:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст фентезійного серіалу «Відьмак» поповнився сімома новими акторами, в числі яких опинився Крістофер Гів'ю, він же Тормунд із «Гри престолів».

На честь старту знімального процесу 2 сезону свого хітового серіалу «Відьмак», заснованого на серії романів польського письменника Анджея Сапковського, стримінговий сервіс Netflix оголосив, що до його акторського складу приєдналося сім нових акторів. Кого ж вони зіграють?

Гів'ю втілить персонажа на ім'я Нівеллен, який є проклятим чоловіком, перетвореним на напівведмедя-напівлева через свій жахливий злочин. Ґеральт випадково забреде в його маєток і по доброті душевній допоможе зняти прокляття.

Разом з ним в нових серіях з'являться Ясен Атор (Коен), Агнес Бьорн (Веерена), Пол Бульон (Ламберт), Ту Ерстед Расмуссен (Ескель), Аїша Фаб'єн Росс (Лідія ван Бредевоорт) та Мечія Сімсон (Франческа Фіндабайр).

В образі відьмака Ґеральта із Рівії в 2 сезоні повернеться Генрі Кавілл. Аня Чалотра знову втілить чарівницю Йеннефер з Венгерберга, Фрейя Аллан зіграє княжну Ціріллу, а Джої Беті повернеться в образі барда Любистка.

Режисерами нових серій стануть Стівен СерджікФлеш», «Джессіка Джонс»), Сара О'ГорманСмерть у раю»), Едвард БазалгеттДоктор Хто», «Останнє королівство») та Гіта ПательЧарівники», «Втікачі»), як повідомляє Deadline.

Прем'єра 2 сезону «Відьмака» планується в 2021 році.

4725 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: