Новини серіалів про (2016 – 2019)

30 жовтня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Живи так, ніби завтра не настане. Стримінгова платформа HBO Max представила божевільний трейлер пригодницького міні-серіалу «Встигнути за два тижні», в якому Мейсі Вільямс, вона ж Арія Старк з хітового фентезі «Гра престолів», знову демонструє свої вбивчі навички.

Читати далі...
27 березня 2020,  19:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники хітового серіалу «Вбиваючи Єву», тримайтеся! Щойно вийшов офіційний трейлер його 3 сезону, і, повірте, ви такого точно не очікували.

Читати далі...
20 березня 2020,  19:15 | Новини серіалів

Телеканал HBO, який подарував нам хітові серіали «Гра престолів» і «Велика маленька брехня», поділився повноцінним трейлером свого нового інтригуючого проекту «Біжи» від сценаристки популярного серіалу «Погань» Фібі Воллер-Брідж.

«Біжи» слідує за молодою жінкою на ім'я Рубі (Меррітт Вівер з оскароносного фільму «Шлюбна історія»), чиє буденне життя перевертається з ніг на голову, коли вона отримує текст від свого колишнього хлопця з коледжу на ім'я Біллі (Донал Глісон з франшизи «Зоряні війни»), який кличе її кинути все і зустрітися з ним в Нью-Йорку, щоб втілити в життя їхній план, який вони придумали 17 років тому, втекти разом.

Прем'єра серіалу «Біжи» відбудеться на Великдень, 12 квітня.

19 лютого 2020,  19:08 | Новини серіалів

Єва та Вілланель вітають всіх з Днем святого Валентина в новому промо-ролику хітового шпигунського серіалу від каналу BBC «Вбиваючи Єву», на чиєму рахунку є 1 «Золотий глобус», 1 «Еммі» і 3 BAFTA.

Драматичний трилер від творця відомого серіалу «Погань» Фібі Воллер-Брідж показує захоплюючу гру в кішки-мишки двох талановитих жінок, які одержимі одна одною: аналітиком MI6 Євою Поластрі (Сандра О) і дуже небезпечною найманої вбивцею-психопаткою Вілланель (Джоді Комер), яку Єва повинна знайти. Але їхня зустріч приймає несподіваний оборот, і тепер вони не можуть жити без гонитви одна за одною.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Вбиваючи Єву» відбудеться 26 квітня.

17 квітня 2019,  20:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фібі Воллер-Брідж повертається разом зі своїм фірмовим чорним гумором у 2 сезоні драматичної комедії «Погань», за яку вона в 2017 році отримала телепремію BAFTA.

Читати далі...