Новини серіалів про (2005 – 2014)

6 квітня 2023,  23:23 | Новини серіалів

Нова серія комедійного серіалу «Як я зустріла твого тата», також відомого як «Як я зустріла вашого батька», познайомила його головну героїню у втіленні Гіларі Дафф з... почекайте... легендарним Барні Стінсоном. Як склалося його життя?

Читати далі...
13 липня 2022,  19:41 | Новини серіалів

Зірка культового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс повертається у світ комедії у новому серіалі «Uncoupled» від платформи Netflix.

Читати далі...
2 березня 2020,  19:47 | Новини серіалів

Зірка хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Джейсон Сігел повертається на телебачення в новому загадковому серіалі «Послання з іншого світу».

Чотири звичайні людини Фредвінн (Андре Бенджамін), Дженіс (Саллі Філд), Сімон (Ів Ліндлі) та Пітер (Джейсон Сігел) відчувають, що в їхніх життях чогось не вистачає, але поки не можуть зрозуміти чого. Їх зводить разом воля випадку або чийсь таємничий задум, і вони стикаються з головоломкою, що ховається за гранню повсякденного життя. Як тільки вони починають вирішувати загадкові «Послання з іншого світу», то відкривають, що ця загадка сягає набагато глибше, ніж вони припускали, і перед їхніми очима відкривається світ можливостей та магії.

Прем'єра серіалу «Послання з іншого світу», де одного з ключових персонажів втілює номінант на премію «Оскар» Річард Е. Грант, відбулася 1 березня.

5 лютого 2020,  01:55 | Новини серіалів

Вони готові на все, щоб врятувати свою (колишню) дружину і матір. Дивимося промо-ролик 13 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який переповнений крутим екшеном у виконанні суперсімейки Пірсів.

Чорна блискавка (Кресс Вільямс) і його команда, включаючи його дочок з суперздібностями Аніссу (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), обрушуються на Марковію з місією врятувати Лінн (Крістін Адамс) за будь-яку ціну. Тим часом ситуація Лінн погіршується, коли вона зустрічає Могильника (Вейн Бреді з серіалу «Як я зустрів вашу маму»), металюдину з марковійської сторони.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter Four» («Книга Марковії: Глава четверта») відбудеться 11 лютого за українським часом. Її режисером став Салім Акіл.

15 травня 2019,  02:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марія Гілл більше не працює на Щ.И.Т., вона тепер ловить небезпечних злочинців голими руками. Дивимося наповнений екшеном і гумором трейлер нового детективного серіалу «Stumptown» з Кобі Смолдерс у головній ролі.

Читати далі...
29 жовтня 2018,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джош Реднор приєднався до касту серіалу «Анатомія пристрасті», де зіграв хлопця, з яким головна героїня Мередіт Грей пішла на побачення наосліп.

Читати далі...