Салім АкілSalim Akil

Салім Акіл / Salim Akil
Народився 22 червня 1964; Окленд, Каліфорнія, США
50%
0
50%
0

Фільмографія Саліма Акіла

Любов це... (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Чорна блискавка (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Бути Мері Джейн (2013) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Спалах (2012) ... режисер, продюсер
Стрибаюча мітла (2011) ... режисер, продюсер (сопродюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Саліма Акіла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Саліма Акіла

Написати коментар...
Написати коментар...