Дивіться новий промо-ролик фільму «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля»

3 квітня 2022,  01:17 | Новини фільмів

Ми всі чекаємо новий трейлер супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», але Marvel Studios із цим не поспішають. Натомість днями вони опублікували в мережі свіжий промо-ролик.

Промо-ролик, який отримав гучну назву «Доля», показує, як Доктор Стрендж знаходить Ванду після подій серіалу «Ванда/Віжн» і просить її про допомогу, адже вона – Месник. А також він обіцяє «повернути її зображення на коробки для ланчів», тобто відновити її гарну репутацію після того інциденту у Веств'ю. І тепер від них (разом з Вонгом) залежить «вся доля мультивсесвіту».

У ролях Доктора Стренджа та Ванди Максімофф/Багряної відьми повернуться актори Бенедикт Камбербетч та Елізабет Олсен. Причому трейлери та промо-ролики говорять про те, що вони зіграють одразу кілька різних версій своїх персонажів із різних всесвітів.

Вонга знову втілить Бенедикт Вонг, роль коханої Стренджа Крістін Палмер виконує Рейчел МакАдамс, а в образі тепер вже суперлиходія Мордо повернеться Чиветель Еджіофор.

Прем'єра супергеройського екшену «Доктор Стрендж у Мультівсесвіті божевілля», режисером якого виступає творець першої трилогії «Людина-павук» Сем Реймі, очікується 5 травня.

1125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: