«Пороховий коктейль» – український трейлер

25 травня 2021,  15:02 | Оновлення

З'явився український трейлер екшн-комедії «Пороховий коктейль» з Карен Гіллан і Ліною Хіді в головних ролях. Реліз фільму в Україні відбудеться 15 липня тільки в кінотеатрах.

Бути кілером – весело і просто?... Для харизматичної Сем (Карен Гіллан), яка від матері успадкувала талант до замовних вбивств, – це дійсно так! Але коли дівчині доводиться двічі скорегувати план свого роботодавця – загадкової Фірми, вона стрімко втрачає їх симпатії. На щастя, через 15 років після свого зникнення мама дівчини – Скарлетт (Ліна Хіді) повертається і разом зі своїми колишніми напарницями, Бібліотекарями, вони готові пригостити непроханих гостей своїм фірмовим "пороховим коктейлем".

Співавтором сценарію та режисером нового екшену став ізраїльський режисер-візіонер Навот Папушадо, для якого це перший фільм англійською мовою.

Цей факт не завадив авторові зібрати в стилізованій екшен-комедії неординарний акторський склад:

У головній ролі Карен Гіллан (франшизи «Джуманджі», «Месники»), її маму зіграла Ліна ХідіГра престолів», «Суддя Дредд»).

Також у фільмі з'являться Анджела Бассетт (номінація на премію Оскар; «Чорна пантера», «Місія нездійсненна: Фоллаут»), Мішель ЄоШалено багаті азіати», «Щасливого Різдва»), Карла ГуджиноСан-Андреас», «Вартові») і зовсім юна Хлої КоулманМій шпигун», «Велика маленька брехня»). Крім того, в картині зіграв номінант на премію Оскар Пол Джаматті ( «Мільярди», «Нова Людина-павук 2: Висока напруга»).

Екшн з по-справжньому вбивчим почуттям гумору – «Пороховий коктейль» з'явиться в українських кінотеатрах вже 15 липня!

1617 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: