Раян Гослінг з'явився в крові та спортивках на зйомках екшену «Сірий чоловік»

22 березня 2021,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завдяки всюдисущим папарацці ми отримали перший погляд на нового героя Раяна Гослінга, якого він зіграє в майбутньому бойовику братів Руссо «Сірий чоловік».

Сайт Just Jared поділився сьогодні першими фотографіями зі знімального майданчика нового проекту режисерів Ентоні та Джо Руссо, які зняли блокбастери «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення».

Фото зі зйомок шпигунського екшен-трилера «Сірий чоловік» («The Gray Man») показують героя Гослінга в брудному спортивному костюмі і з розбитою головою, так що йому буде в кадрі дуже несолодко.

В екранізації роману письменника Марк Гріні актор втілить Курта Джентрі, який є екс-оперативником ЦРУ, що став найманим вбивцею.

На нього чекає бій з колишнім колегою Ллойдом Гансеном, який збирається зупинити Курта. Роль Ллойда зіграє зірка «Месників» Кріс Еванс.

Разом з ними в першому розділі потенційної шпигунської франшизи братів Руссо знімаються актори Ана де Армас, Реге Пейдж, Джессіка Генвік, Біллі Боб Торнтон, Вагнер Моура та Елфрі Вудард.

Прем'єра екшену «Сірий чоловік» очікується в 2022 році на платформі Netflix.

1832 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: