«Ванда/Віжн»: промо та опис 7 серії «Розбиваючи четверту стіну»

19 лютого 2021,  17:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фальшива реальність Ванди продовжує глючити найдивнішим чином в промо-ролику 7 серії супергеройського серіалу Marvel Studios «Ванда/Віжн».

Нова серія отримала назву «Breaking the Fourth Wall» («Розбиваючи четверту стіну»), оскільки в ній, як у серіалі «Американська сімейка», Ванда буде розбивати четверту стіну, спілкуючись прямо з камерою (і глядачем).

Ось офіційний синопсис 7 серії:

Моніка (Тейона Парріс) планує своє повернення. Ванда (Елізабет Олсен) розбирається з тривожними складнощами, а Віжн (Пол Беттані) формує новий альянс.

Промо-ролик також показує агента М.Е.Ч. а (Моніка?), якого одягають в спеціальний костюм і садять в броньований транспорт, що повинен допомогти пройти крізь бар'єр Багряної відьми, оточуючий Вествью, де у кінці минулого серії в заручниках опинилося чимало інших агентів. І в даному відео повертається загадкова Дотті (Емма Колфілд), найвпливовіша жінка Вествью, яку чомусь давно не було видно.

Нова серія «Ванда/Віжн» вже доступна до перегляду на стримінговій платформі Disney+. Фінальні серії серіалу вийдуть 26 лютого та 5 березня відповідно.

856 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: