«Ванда/Віжн»: п'ята серія натякнула на те, що у Моніки з'явилися надздібності

11 лютого 2021,  01:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найголовніших деталей 5 серії супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» стало те, що, схоже, тепер у Моніки Рамбо є суперсили. Як же вона їх отримала? І що про це говорять комікси Marvel?

Обережно, далі йдуть спойлери про сюжет 5 серії «Ванда/Віжн».

У коміксах Marvel Моніка Рамбо, яку в MCU грає актриса Тейона Парріс, отримала свої надздібності після того, як її бомбардували енергією з інших вимірів, і таким чином вона стала другою супергероїнею, яка виступила під псевдонімом Капітан Марвел.

Зараз ім'я Капітан Марвел в MCU носить Керол Денверс (Брі Ларсон), хрещена Моніки, так що ходять чутки, що в серіалі «Ванда/Віжн» Моніка стане супергероїнею Спектр цей псевдонім вона носить в коміксах з 2013 року.

Спектр вміє поглинати, генерувати та управляти різного роду енергією і навіть подорожувати крізь простір на швидкості світла, і на початку п'ятої серії нам натякнули, що Моніка отримала свої суперсили під час своєї подорожі до містечка Вествью і назад через його енергетичне поле, створене Вандою Максімофф (Елізабет Олсен).

Моніка поки не підозрює про своє супергеройське майбутнє, але коли у неї брали аналізи і робили їй рентген, щоб зрозуміти, як на неї вплинуло перебування в Вествью, агентка М.Е.Ч.а, яка цим займалася, сказала Моніці, що з апаратурою проблеми, і що вона не може отримати результати аналізів, тому їх доведеться переробляти.

Моніка відмовилася від повторних тестів, і, здається, Дарсі (Кет Деннінгс) та Джиммі (Рендолл Пак) не звернули на той збій в апаратурі особливої ​​уваги (адже їм і аномалії Вествью поки вистачає з головою), але навряд чи нам доведеться довго чекати, щоб побачити суперсили Моніки.

Адже в майбутньому у неї буде ключова роль в блокбастері «Капітан Марвел 2».

Тим часом нова серія серіалу «Ванда/Віжн» вийде в п'ятницю, 12 лютого.

2151 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: