Джоді Тернер-Сміт виконає головну роль в спін-оффі серіалу «Відьмак»

25 січня 2021,  18:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого літа стримінгова платформа Netflix повідомила про свої плани розширити всесвіт хітового фентезі «Відьмак» за допомогою серіалу-приквела «Відьмак: Походження». І вона вже знайшла актрису на одну из його ключових ролей.

Головну роль в міні-серіалі «Відьмак: Походження», який буде складатися з 6 серій, виконає британська актриса Джоді Тернер-Сміт, відома завдяки фільму «Квін і Слім» та серіалу «Ті, що летять крізь ніч».

Разом з цією новиною про кастинг приквела сайт Deadline також підтвердив його офіційний синопсис. Він повідомляє, що «події серіалу «Відьмак: Походження» будуть розвиватися за 1 200 років до подій «Відьмака» і розкажуть історію, втрачену у часі. Історію створення першого прототипу Відьмака та подій, які призвели до поворотного «сполучення сфер», коли світи монстрів, людей та ельфів злилися в один».

Тернер-Сміт втілить героїню на ім'я Ейлі, «елітну воїтельку, наділену голосом богині, яка залишила свій клан і службу тілоохоронця королеви, щоб слідувати своєму серцю і стати музикантом-кочівником».

Поки серіал-приквел почав повільно збирати свій каст, у Великій Британії тривають зйомки 2 сезону «Відьмака», головну роль в якому виконує Генрі Кавілл. У грудні актор отримав травму ноги, але вже йде на поправку.

1868 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: