Розаріо Довсон знову зіграє Асоку Тано в спін-оффі серіалу «Мандалорець»

22 грудня 2020,  21:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асока Тано у втіленні актриси Розаріо Довсон зі своїх перших секунд на екрані підкорила глядачів серіалу «Мандалорець», так що стримінгова платформа Disney+ вже готує її спін-офф, який буде називатися просто «Асока».

Мандалорець Дін Джарін (Педро Паскаль) познайомився з Асокою, колишньою ученицею Енакіна Скайвокера, під час подій 5 серії 2 сезону «Глава 13: Джедайка» («Chapter 13: The Jedi»), прем'єра якої відбулася 27 листопада.

За допомогою Сили вона дізналася, що Малюка Йоду насправді звати Грогу і що він виховувався в джедайському храмі на планеті Корусант. Після цього їхні шляхи розійшлися, але захоплена реакція шанувальників серіалу на цю круту джедайку, яка бореться з ворогами за допомогою двох світлових мечів, допомогла Асоці повернутися на екрани.

Про її сольний серіал, чий офіційний логотип ви можете розглянути нижче, поки відомо мало, але його події будуть розвиватися паралельно з подіями «Мандалорця». Так що можливий кросовер.

Disney+ також готує окремі серіали про пригоди майстра-джедая Обі-Вана Кенобі, в ролі якого на телеекрани повернеться Юен МакГрегор, та повстанця Кассіана Андора (Дієго Луна) з фільму «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія».

1082 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: