Дієго ЛунаDiego Luna

Дієго Луна / Diego Luna
Народився 29 грудня 1979; Мехіко, Мексика
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Дієго Луни

Чарівники: Казки Аркадії (2020) ... Krel
Princess Bride (2020) ... Inigo Montoya
Дощовий день в Нью-Йорку (2019) ... Francisco Vega
Chicuarotes (2019) ... продюсер
Берлін, я люблю тебе (2019) ... Drag Queen
Троє з небес: Історії Аркадії (2018) ... Krel
Нарко: Мексика (2018) ... Miguel Ángel Félix Gallardo
Ворон: Легенда (2018) ... Moth
Якщо Біл-стріт могла б заговорити (2018) ... Pedrocito
Flatliners: Cult Classic Visual Universe (2017) ... Ray

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дієго Луни. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дієго Луни

Написати коментар...
Написати коментар...