Дієго ЛунаDiego Luna

Дієго Луна / Diego Luna
Народився 29 грудня 1979; Мехіко, Мексика
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Дієго Луни

Берлін, я люблю тебе (2019) ... Drag Queen
3Below: Tales of Arcadia (2018) ... Krel
Нарко: Мексика (2018) ... Miguel Ángel Félix Gallardo
Ворон: Легенда (2018) ... Moth
Якщо Біл-стріт могла б заговорити (2018) ... Pedrocito
Flatliners: Cult Classic Visual Universe (2017) ... Ray
Коматозники (2017) ... Ray
Бунтар-один. Зоряні війни: Історія (2016) ... Cassian Andor
Погана партія (2016) ... John
Black Minutes (2016) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дієго Луни. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дієго Луни

Написати коментар...
Написати коментар...