Дивіться наповнений екшеном український трейлер фільму «Леді на драйві»

18 листопада 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо «Форсаж 9», чия прем'єра відбудеться аж навесні, пропонуємо вам втамувати спрагу до перегонів на великій швидкості за допомогою спортивної драми «Леді на драйві» («Lady Driver») від режисера Шона Пола Пічініно.

Офіційний синопсис фільму «Леді на драйві», де роль юної гонщиці виконує Грейс Ван Дін, дочка актора Каспера Ван Діна, який тут зіграє батька її героїні:

16-річна Еллі щойно отримала водійське посвідчення і її переповнюють емоції. Попереду багато доріг, але зараз на неї чекає саме та, яка приведе її до дядька Тіма. Це рідний брат її батька, якого дівчина не знає, тому що той загинув ще до її народження. У Тіма своя автомайстерня, тому Еллі вмовляє рідню, щоб їй дозволили залишитися й працювати в ній протягом літа. Тім вчить дівчину ремонтувати машини та вміло їздити на них. Дуже скоро на місцевих перегонах Еллі не буде рівних.

Роль дядька Тіма грає Шон Патрік Фленері, а маму головної героїні втілює Крістіна Мур, яка також є однією з продюсерів фільму.

В українські кінотеатри «Леді на драйві» примчить 3 грудня.

1279 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: