Каспер Ван ДінCasper Van Dien

Каспер Ван Дін / Casper Van Dien
Повне ім'я: Casper Robert Van Dien Jr.
Народився 18 грудня 1968
Зріст: 176 см
0%
0
100%
1

Фільмографія Каспера Ван Діна

Аліта: Бойовий ангел (2019) ... Amok
All American (2018) ... Harold Adams
Dead Water (2018) ... John
Deadpool The Musical 2 - Ultimate Disney Parody (2018) ... Cyclops
Розшукується в Айдахо (2018) ... Brock, продюсер (сопродюсер)
Системне божевілля (2018) ... Tim
Зоряний десант: Зрадник Марса (2017) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
Untitled Dirt Track (2017) ... Elliot Lansing

Біографія Каспера Ван Діна

Каспер Роберт Ван Дін народився 18 грудня 1968 року в Ріджефілді, штат Нью-Джерсі, США. За сформованою традицією, у родині Ван Дінів кожного первістка чоловічого роду називають Каспером. Каспер Роберт Ван Дін — одинадцятий член своєї династії з ім'ям Каспер.

Відео з участю Каспера Ван Діна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Каспера Ван Діна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Каспера Ван Діна

Написати коментар...
Написати коментар...