«Леді на драйві» – автоспорт в кіно з 3-го грудня

27 листопада 2020,  14:14 | Статті

Наступного тижня в кінотеатрах України виходить фільм «Леді на драйві», пропонуємо прочитати трохи про цей фільм:

Події фільму розгортаються навколо автоперегонів по грунтовій дорозі. Головна героїня - 16-річна дівчина на ім'я Еллі, яка прагне поїхати якнайдалі від набридливих дорослих. Отримавши довгоочікувані водійські права, дівчина сідає в машину й вирушає в поодиноку подорож.

Дівчина мріє про неймовірні пригоди та впевнена, що вже досить самостійна для того, щоб подбати про себе. Однак, проїхавши не так багато, її автомобіль ламається. Еллі змушена звернутися по допомогу до свого дядька Тіма, який живе неподалік.

Тім, брат батька Еллі, якого дівчина не знала, відмінно розбирається в автівках: адже він присвятив своє життя перегонам по бездоріжжю. У Тіма своя автомайстерня, і Еллі вмовляє рідних, щоб ті дозволили їй залишитися та працювати в майстерні протягом літа. Дядько Тім вчить дівчину ремонтувати машини та вправно їздити на них.

Завдяки дядькові Еллі дізналася, що любов до машин та швидкості їй дісталася від загиблого на трасі батька. Дівчина приймає рішення спробувати свої сили в місцевих гонках і просить Тіма допомогти їй в цьому. Він береться за її підготовку – і скоро Еллі за кермом не буде рівних.

Спортивний фільм «Леді на драйві» зняли люди, закохані в автоспорт. Творці фільму задіяли в зйомках спеціалістів, які присвятили цій справі все своє життя. У процесі взяли участь два провідних гонщика цього типу автоперегонів. Основні зйомки велися на трасі Wheatland, штат Міссурі. Власником траси є Форрест Лукас - власник компанії Forrest Films, заснованої в 2018 році.

Подивитися фільм «Леді на драйві» в кінотеатрах України можна з 3-го грудня!

1168 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: