Джейсон Момоа вважає, що «Дюна» буде масштабнішою за «Гру престолів» і «Аквамена»

25 вересня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Джейсона Момоа є великий досвід роботи над великими голлівудськими проектами, включаючи хітовий серіал «Гра престолів» та супергеройський екшен «Аквамен», і, на його думку, масштаби фантастики «Дюна» Дені Вільньова є ще більш грандіозними.

В екранізації культового науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна» Момоа втілює Дункана Айдахо, збройового майстра дома Атрідів і наставника Пола Атріда (Тімоті Шаламе), головного героя цієї епопеї.

Трейлер «Дюни», представлений в цьому місяці, потряс глядачів, показавши не лише її неймовірних героїв, пустельну планету Арракіс та гігантських піщаних черв'яків, а й дивовижну майстерність персонажа Момоа в сценах екшену.

І на прес-конференціі, яку відвідав сайт CinemaBlend, Момоа розповів, що вважає «Дюну» і роботу з Вільньовим наймасштабнішим проектом в своїй акторській кар'єрі, а після «Гри престолів» і «Аквамена» йому дійсно є з чим порівнювати:

Як це можна порівняти? Ну, я ще ніколи не працював з режисером в такому масштабі. Дені є кінематографічним генієм, і практично всі трюки, які я робив раніше, навіть близько не порівняти з тим, що зняв Дені. Навіть коли я просто дивився на деякі рухи, які я буду робити з Дені, ставав за камеру і дивився в очі [оператора] Грега [Фрейзера], я ніколи не бачив нічого настільки прекрасного в сценах бійок.

А після Момоа подякував Вільньову за можливість зіграти в «Дюні»:

Зазвичай ті речі, що я роблю [в кадрі], не виглядають так добре. Тому, спасибі тобі, Дені.

Побачити «Дюну» на великих екранах українські глядачі зможуть з 17 грудня.

7341 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: