Неймовірний фан-арт «Гри престолів» представляє дочку Дейнеріс і Джона Сноу

10 серпня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що любовна лінія Дейнеріс Таргарієн і Джона Сноу в останніх сезонах хітового фентезі «Гра престолів», є інцестом, шанувальники все ще вважають, що вони повинні були одружитися. І завести дітей.

Новий приголомшливий фан-арт «Гри престолів», яким поділився на сайті Reddit користувач з ніком malevolentplatypus, показує, як могла б виглядати дочка Дейнеріс та Джона, яких у серіалі втілювали актори Емілія Кларк і Кіт Герінґтон.

В описі до арту, створеному за допомогою програми FaceApp, користувач написав свій сюжет до продовження «Гри престолів»:

Ліанна Таргарієн готує план, як повернути те, що у неї забрали боягузливі узурпатори Девід Беніофф та Д.Б. Вайсс.

Шоураннери серіалу Бениофф і Вайсс перетворили в фінальних серіях рятівницю Дейнеріс на справжнього монстра, який знищив Королівську гавань вщент та убив тисячі невинних людей. А потім Джон був змушений вбити свою кохану/тітку, щоб врятувати від неї Вестерос. І шанувальники досі не можуть це прийняти.

Тим часом канал HBO вже почав кастинг спін-оффу «Гри престолів», який називається «Дім дракона» і розповість про те, як Таргарієни завоювали Сім королівств за 300 років до подій «Гри».

2149 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: