Марго Роббі виконає головну роль в новому фільмі франшизи «Пірати Карибського моря»

27 червня 2020,  18:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney готує спін-офф своєї популярної франшизи «Пірати Карибського моря», головну роль в якому виконає зірка супергеройських екшенів «Загін самогубців» та «Хижі пташки» Марго Роббі.

В п'ятницю сайт The Hollywood Reporter підірвав Інтернет повідомленням про те, що Роббі очолить новий фільм про піратів від студії Disney, сценарій до якого напише сценаристка екшену «Хижі пташки» Крістіна Годсон.

Проект поки знаходиться на ранній стадії розробки, так що деталі про нього не розкриваються, але відомо, що він буде окремою від пригод капітана Джека Спарроу історією під прапором «Піратів Карибського моря» з жінкою в головній ролі.

Паралельно сценарист франшизи Тед Елліот і творець хітового серіалу «Чорнобиль» Крейг Мейзін готують перезапуск «Піратів», так що в майбутньому на нас чекають цілих два фільми про пригоди джентльменів та леді вдачі в Карибському морі. Але чи з'явиться в них Джонні Депп, залишається великим питанням.

Продюсером обох проектів виступає Джеррі Брукхаймер.

На початку року Роббі була вдруге номінована на премію «Оскар» за свою гру в біографічній стрічці «Сенсація». А в 2021 році ви знову зможете її побачити в кінотеатрах в образі Харлі Квінн в супергеройському фільмі Джеймса Ганна «Загін самогубців 2».

3121 

1 коментар

Alena

8 березня 2021, 13:47

Главная роль точно не для Марго Робби, в других фильмах возможно, но не в Пиратах. Мне кажется в главной роли должен быть мужчина, к примеру эта парочка Брентон Туэйтца, Кая Скоделарио.

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: