Фільм «Дедпул» знову покажуть в українських кінотеатрах у липні

3 червня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з тим, що багато гучних прем'єр цього літа переїхало на наступний рік через світову пандемію COVID-19, українські кінотеатри збираються випустити в повторний прокат кінохіти минулих років, в числі яких буде антигеройський екшен «Дедпул».

Фільм «Дедпул», заснований на коміксах Marvel, вийшов на великі екрани в 2016 році і побив усі рекорди, ставши найприбутковішим фільмом для аудиторії 18+. Він також отримав 2 номінації на премію «Золотий глобус», де виконавець ролі балакучого найманця Вейда Вілсона Раян Рейнольдс претендував на звання Кращого комедійного актора, а сам фільм на звання Кращої комедії.

Незважаючи на те, що творінню режисера Тіма Міллера всього 4 роки, його вже вважають класикою супергеройського жанру, яка яскраво-червоною плямою виділяється на тлі всесвітів MCU та DCEU.

Тому якщо ви скучили за Дедпулом і хочете знову пережити його першу пригоду на великому екрані, то відмічайте в своїх календариках 9 липня.

Разом з «Дедпулом» в повторний прокат у липні вийдуть науково-фантастичні шедеври Крістофера Нолана «Початок» і «Темний лицар повертається».

1597 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: