Це не жарт: «Дедпул 3» покаже повернення Г'ю Джекмана в образі Росомахи

29 вересня 2022,  19:20 | Новини фільмів

Раян Рейнольдс вирішив підірвати Інтернет епічною новиною про те, що в третьому сольнику про пригоди Дедпула з'явиться легендарний Росомаха, якого знову зіграє Г'ю Джекман. На честь цього ці давні друзі/вороги навіть записали спільне відео.

Днями Рейнольдс опублікував в мережі відео, де розповідає про роботу над супергеройським екшеном «Дедпул 3», який буде частиною кіновсесвіту Marvel, як вже повідомлялося раніше. На жаль, його прем'єра не відбудеться у 2023 році, але Рейнольдс каже, що робота продовжується, тобто проєкт точно буде втілений у життя.

У відео навіть є сцена, де Рейнольдс пише сценарій у костюмі Дедпула.

Але найкращий момент вас чекає наприкінці цього відео. Коли на другий поверх підіймається Г'ю Джекман і погоджується знову зіграти Росомаху.

Згодом, коли Інтернет трохи прийшов до тями після цієї новини, Рейнольдс опублікував ще один апдейт щодо фільму «Дедпул 3» вже за участю Джекмана, щоб відповісти на головні питання шанувальників.

І найголовнішим питанням було те, як саме Росомаха повернеться у новому «Дедпулі», якщо він загинув під час подій стрічки «Логан», що вийшла у 2017 році.

Насправді все просто: події «Логана» розвивалися у майбутньому, коли більшість мутантів загинула, а «Дедпул 3» покаже наш час, тобто Росомаха не воскресне, а зустрінеться з Дедпулом задовго до подій «Логана».

До речі, це вже буде не перший поєдинок Росомахи і Дедпула, на який у відео красномовно натякають Джекман та Рейнольдс. Адже вони вже зустрічалися у фільмі «Люди Ікс: Початок. Росомаха», де Рейнольдс зіграв бюджетну версію Дедпула.

Режисером третьої пригоди Дедпула стане Шон Леві, який зняв такі хітові екшени за участю Рейнольдса, як «Персонаж» та «Проєкт "Адам"». А з Джекманом він працював над науково-фантастичною стрічкою «Реальна сталь».

Прем'єра кінокоміксу «Дедпул 3» очікується 5 вересня 2024 року.

6437 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: