«Початок» і «Темний лицар повертається» покажуть в кінотеатрах у липні

1 червня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри нового фільму Крістофера Нолана «Тенет» в повторний прокат в Україні вийдуть інші популярні творіння цього культового режисера «Початок» і «Темний лицар повертається».

Науково-фантастичний екшен-трилер «Початок», з яким вже активно порівнюють «Тенет», є володарем 4 премій «Оскар» і займає зараз 13-е місце в рейтингу найкращих фільмів всіх часів на сайті IMDb. Його головним героєм виступає талановитий злодій Дом Кобб у втіленні Леонардо ДіКапріо, який збирає команду, щоб втілити в життя найбільш неймовірний злочин в історії.

Супергеройський екшен «Темний лицар повертається» є заключною главою легендарної трилогії Нолана про Бетмена, роль якого виконав Крістіан Бейл. У ньому Ґотем захоплює суперлиходій Бейн (Том Гарді) зі своєю бандою, і Темному лицареві потрібно об'єднається з Жінкою-кішкою (Енн Гетевей), щоб врятувати рідне місто від знищення.

Покази фільмів «Початок» і «Темний лицар повертається» стартують в кінотеатрах України з 2 липня. Поки невідомо, як довго вони будуть в прокаті, так що не прогавте шанс побачити улюблені шедеври Нолана на великому екрані.

Прем'єра фантастики «Тенет», події якої розгортатимуться в оповитому сутінками світі міжнародного шпигунства, відбудеться 16 липня.

1750 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: