«Доктор Стрендж 2»: як Емма Вотсон може виглядати в образі чарівниці Клеї

4 травня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського фільму «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» показує актрису Емму Вотсон, яку ви напевно знаєте завдяки ролі Герміони Грейнджер у фільмах про Гаррі Поттера, в образі нової чарівниці всесвіту MCU.

Нещодавно з'явилися чутки, що Marvel Studios збираються представити в другому сольнику Доктора Стренджа чарівницю Клею і в її ролі бачать Вотсон, і крутий фан-арт від діджитал-художника ApexForm вже представляє, як актриса могла б виглядати в цьому магічному образі.

У коміксах Marvel Клея є могутньою чарівницею, племінницею того самого Дормамму, з яким Доктор Стрендж бився в своєму першому фільмі, а також дівчиною і дружиною Стренджа.

Вона носить чорно-фіолетовий супергеройський костюм, в сучасну версію якого ApexForm вдягнув Вотсон на своєму фан-арті, але замість білого волосся з коміксів художник вирішив залишити натуральне русяве волосся актриси.

Проте він змінив колір її очей на фіолетовий, завдяки чому виникає враження, ніби героїня світиться магією зсередини.

Як вам Герміона, тобто Вотсон, в образі Клеї? Залишайте свої враження в коментарях.

Прем'єра супергеройського екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», де точно зіграють Бенедикт Камбербетч, Елізабет Олсен і Бенедикт Вонг, відбудеться 24 березня 2022 року.

На початку року Вотсон зіграла одну з сестер Марч в новій адаптації роману Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», яка отримала «Оскар» за свої костюми.

11341 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: