«Вбиваючи Єву»: Вілланель не рада бачити Костянтина у фрагменті 2 серії 3 сезону

15 квітня 2020,  16:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC America поділився веселим фрагментом 2 серії 3 сезону популярного серіалу «Вбиваючи Єву», який показує дуже напружене возз'єднання Вілланель і Костянтина.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про ті божевільні події, які відбулися в 1 серії 3 сезону серіалу «Вбиваючи Єву».

У прем'єрній серії сезону, чиї події розвивалися через півроку після подій в Римі, Вілланель (Джоді Комер) влаштувалася в Іспанії і готувалася... вийти заміж. Її весілля перервала наймана вбивця Даша (Гаррієт Волтер), і після зустрічі з нею Вілланель вирішила просунутися по службі.

У фрагменті 2 серії вона безтурботно приходить додому, де на неї чекає Костянтин (Кім Боднія), чому Вілланель дуже не рада вона починає кричати «Ні!» і кидати в нього тим, що потрапить їй під руку. Вілланель каже, що «він більше не має права заявлятися до неї без запрошення», і дає йому під дих, на що Костянтин відповідає, що «дуже скучив за нею».

Тим часом Єва (Сандра О) залишила службу в MI6, знайшла роботу в корейському ресторані і намагається жити спокійним життям без Вілланель. Але це нове життя у кінці 1 серії затьмарює вбивство Кенні (Шон Делані). Так, сценаристи знають, як шокувати публіку.

Наступна серія «Вбиваючи Єву» вийде на екрани 20 квітня за українським часом.

1778 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: