Четвертий сезон хітового серіалу «Вбиваючи Єву» буде його фінальним сезоном

19 березня 2021,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми дуже сподівалися, що нас ще декілька сезонів буде радувати дует Сандри О і Джоді Комер в захоплюючому трилері «Вбиваючи Єву», але, на жаль, все хороше коли-небудь закінчується. І історія Єви та Вілланель не виняток.

Про рішення закрити серіал «Вбиваючи Єву» після його 4 сезону повідомив днями президент AMC Networks Ден МакДермотт:

«Вбиваючи Єву» вибухнув в популярній культурі і привабив вірних та відданих фанатів зі свого самого першого епізоду. Блискуча адаптація першоджерела від Фібі Воллер-Брідж, незабутні персонажі, яких оживили Сандра О і Джоді Комер, а також весь акторський склад разом з нашими партнерами з Sid Gentle Films створили єдину в своєму роді поїздку на американських гірках, від якої у нас перехопило подих.

Разом з цим він натякнув на можливий спін-офф:

Ми з нетерпінням чекаємо незабутнього фінального сезону і дослідження потенційних розширень цього захоплюючого всесвіту.

Зйомки фінального сезону «Вбиваючи Єву» стартують влітку, а його прем'єра очікується в 2022 році. Заключні 8 серій зніматимуть у Великій Британії та Європі.

Тим часом у травні Джоді Комер можна буде побачити в кінотеатрах України в науково-фантастичному екшені «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

1270 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: