«Диво-жінка 1984»: Галь Гадот цілує свою каскадерку на новому закулісному фото

16 січня 2020,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот поділилася неймовірною фотографією зі зйомок супергеройського екшену «Диво-жінка 1984», на якій вона цілує і обіймає свою дублершу, і написала про неї багато теплих слів.

У середу, 15 січня, Гадот опублікувала в своєму Instagram веселий знімок, на якому вона міцно цілує в щоку каскадерку і дублерку Крістіан «Станні» Беттрідж.

Актриса назвала її «жінкою чудес» і подякувала їй за допомогу під час зйомок найбільш небезпечних сцен:

#WomanofWonder (#ЖінкаЧудес) сьогодні присвячується @stannibombani. Вона була зі мною з часів першої «Диво-жінки», і я знаю, що у нас попереду довге майбутнє. Вона завжди поруч зі мною і робить так, щоб я була в безпеці і одночасно приймала удари чи була кинутою об стіну. Вона є матір'ю, атлеткою, і її рухи не схожі на рухи жодного іншого каскадера, яких я зустрічала. Дякую тобі, Станні, за те, що ти кожен день викладаєшся по максимуму з такою грацією і добротою.

Каскадерка виглядає на фото такою здивованою і радісною одночасно, що напевно тепер ніколи не буде мити цю частину обличчя, щоб не стерти поцілунок від самої Диво-жінки. Ми б точно не мили.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму і побачити більше 40 закулісних фотографій за участю Гадот та інших членів каста.

На великі екрани фільм «Диво-жінка 1984» прибуде на початку літа, 4 червня. Ви теж чекаєте його прем'єри з нетерпінням?

18110 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: