Сольник «Чорна вдова» покаже білий суперкостюм Наташі Романової

8 вересня 2019,  22:47 | Новини фільмів

Нові відеоматеріали супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна вдова», показані на конвенції D23, розкрили, що у своєму сольнику Наташа Романова з'явиться в білому костюмі.

Починаючи з дебюту Чорної вдови у втіленні Скарлетт Йоханссон на великому екрані у фільмі «Залізна людина 2», ми бачили її в різних суперкостюмах, але всі вони були чорного кольору. Тим не менш в коміксах Marvel Нат з'являється і в білому костюмі, і під час презентації майбутніх проектів MCU на конвенції D23 стало відомо, що супергероїня нарешті примірить його у своїй сольній пригоді.

Сайт Collider пише, що відео показало, як Наташа, одягнена в білий костюм, кидається в бій, але складно сказати, чи буде це наш час, чи флешбек тих часів, коли вона ще не працювала на Щ.И.Т. і була російською шпигункою.

Ще один новий суперкостюм героїні чорний зі сріблястими вставками був розкритий на першому офіційному постері «Чорної вдови», що знаходиться нижче.

Також у відео з'явилися давня подруга Нат Олена Бєлова (Флоренс П'ю), возз'єднання з якою не обійдеться без бійки, і суперсолдат Червоний вартовий (Девід Гарбор) в масці і з радянським щитом, російська версія Капітана Америка (Кріс Еванс).

Разом з ними в подіях сольника візьмуть участь ще такі нові персонажі, як Меліна Востокофф (Рейчел Вайс), яка в комісках кілька разів проходила підготовку Чорних вдів, агент Щ.И.Т.а Мейсон (О. Т. Фагбенлі) і суперлиходій Таскмастер, якого можна розглянути детальніше на концепт-арті.

Режисером «Чорної вдови» є Кейт Шортланд. Українська прем'єра сольної пригоди Наташі Романової очікується 30 квітня 2020 року.

Після Marvel планують випустити супергеройські екшени «Вічні», «Шан-Чі і легенда десяти кілець», «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», «Тор: Любов і грім» і «Чорна пантера 2».

2089 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: