Скільки балів «Король Лев» отримав на сайтах IMDb і Rotten Tomatoes?

15 липня 2019,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зарубіжні критики вже подивилися новий діснеївський рімейк «Король Лев» і виставили йому свою оцінку, якій далеко до високої оцінки однойменного мультфільму.

На найбільш популярному англомовному ресурсі про кіно IMDb, де оцінку фільмів ставлять звичайні глядачі, очікуваний фільм «Король Лев» отримав всього 5,2 бала з 10 за результатами оцінок 1 916 користувачів, що є дуже низькою оцінкою, особливо якщо врахувати, що мультфільм «Король Лев» може похвалитися оцінкою в 8,5 бала.

Критикам на Rotten Tomatoes рімейк Джона Фавро сподобався не набагато більше з 129 рецензій позитивними є лише 59%, поки в оригіналу 93%.

Але студії Disney рано засмучуватися, оскільки «Аладдін» Гая Річі отримав всього 57% позитивних рецензій від критиків, а глядачі все одно пішли на нього в кіно цілими сім'ями, і зараз його бокс-офіс складає $960,2 млн, що робить рімейк Річі третім найуспішнішим фільмом 2019 року після блокбастерів від Marvel Studios «Месники: Завершення» ($2,781 млрд) та «Капітан Марвел» ($1,128 млрд).

В український прокат «Король Лев» виходить вже в цей четвер, 18 липня.

Чи збираєтеся ви дивитися його на великому екрані? І як взагалі ставитеся до рімейків класичних мультфільмів? Пишіть в коментарях.

4383 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: