Дивимося перший трейлер діснеївського рімейку «Мулан» з Лю Іфей в головній ролі

7 липня 2019,  20:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія відважної китайської дівчини, яка переодяглася хлопцем і пішла в армію замість свого батька, оживає в першому тизер-трейлері діснеївського фільму «Мулан», що вийшов сьогодні.

Разом з трейлером студія Disney поділилася офіційним синопсисом рімейка мультфільму «Мулан», що вийшов в 1998 році, якщо ви раптом забули його сюжет:

Коли імператор Китаю видає указ, що один чоловік з кожної сім'ї повинен служити в імператорській армії, щоб захистити країну від північних загарбників, Хуа Мулан, дочка поважного воїна, вирішує замінити хворого батька в армії собою. Переодягнувшись чоловіком, Хуа повинна пройти складні випробування, щоб знайти внутрішню силу і прийняти свій справжній потенціал. Це епічна подорож, яка перетворить хоробру дівчину на видатного воїна і дозволить їй заслужити повагу вдячної нації... і гордого батька.

Роль Хуа Мулан дісталася китайській актрисі Лю Іфей, відомій завдяки фентезійному бойовику «Заборонене царство».

Ви звернули увагу при перегляді трейлера, що вона управляється з мечем настільки швидко, що його лезо практично непомітно для людського ока?

Разом з нею цю історію розкажуть актори Джет Лі, Донні Йен, Гун Лі, Джейсон Скотт Лі та Розалінд Чао.

Світова прем'єра рімейка «Мулан», який зняла режисер Нікі Каро, очікується 25 березня 2020 року. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

2777 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: