Донні ЙенDonnie Yen

Донні Йен / Donnie Yen
Народився 27 липня 1963
Зріст: 175 см
100%
2
0%
0

Фільмографія

Мулан (2020) ... Commander Tung
Вихід жирного дракону (2020) ... актор, продюсер
Іп Ман 4 (2019) ... Ip Man, продюсер
Великий брат (2018) ... Henry Chen Xia / Chan Hak, продюсер (исполнительный продюсер)
Хранителі бойових мистецтв (2017) ... Fighter
В гонитві за драконами (2017) ... Crippled Ho, продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...