Джет ЛіJet Li

Джет Лі / Jet Li
ППовне ім'я: Li Lian Jie
Народився 26 квітня 1963; Пекін, Китай
Зріст: 168 см
83%
10
17%
2

Фільмографія Джета Лі

Feng Shen Bang (2016) ... Jiang
Нестримні 3 (2014) ... Yin Yang
Жетоны ярости (2013) ... Huang Feihong
Нестримні 2 (2012) ... Yin Yang
New Dragon Gate Inn (2011) ... Zhao Huai'an
Чародій і Біла змія (2011) ... Abott Fahai
Нестримні (2010) ... Yin Yang
Ocean Paradise (2010) ... Wang Xingchang
Основание Китая (2009) ... Chen Shaokuan
Мумія 3: Могила Імператора Драконів (2008) ... Emperor

Біографія Джета Лі

Джет Лі (справжнє ім'я Лі Ляньцзе народився 26 квітня 1963, в Пекіні) - китайський кіноактор, спортсмен ушу. Володар премії Hong Kong Film Awards в номінації «Кращий актор» за роль генерала Пан Цин-Юня у фільмі «Брати по крові» (2008).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джета Лі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джета Лі

Написать комментарий...
Написать комментарий...