7 цікавих фактів про трилер «В обіймах брехні»

21 березня 2019,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить психологічний трилер «В обіймах брехні» з Ізабель Юппер і Хлоєю Грейс Морец в головних ролях, на честь чого ми підготували цікаві факти про його створення, про які ви напевно не знали.

«В обіймах брехні» слідує за молодою жінкою на ім'я Френсіс (Морец), яка зав'язує дружбу з самотньою вдовою Гретою (Юппер). І поступово вдова стає одержима своєю молодою подругою.

1. Події фільму за сюжетом відбуваються в Нью-Йорку, але основна частина зйомок проходила в Дубліні, Ірландія.​ Також деякі сцени знімалися в Торонто.

2. Режисер Ніл Джордан каже, що головною темою картини «В обіймах брехні» виступає людська самотність у великому місті і те, на що вона може перетворитися.

3. Спочатку фільм називався просто «Вдова» («The Widow»), а в ході створення був перейменований на більш конкретне «Greta».

4. Для Ізабель Юппер це другий раз, коли вона втілює в психологічному трилері вчительку гри на піаніно. Вперше вона зіграла героїню з такою професією у фільмі «Піаністка».

5. Прізвище Грети Гідег (Hideg), що з угорської перекладається як «холодна».

6. Хлоя Грейс Морец порівнює трилер «В обіймах брехні» з фільмами «Фатальний потяг», «Основний інстинкт» і «Самотня біла жінка», але в цьому випадку мова йде не про жінку та чоловіка, а про двох жінок.

7. Джордан знімав «В обіймах брехні» в хронологічному порядку, що допомогло актрисам поступово будувати непрості відносини своїх героїнь.

Також у фільмі зіграли Майка Монро, Колм Фіор, Стівен Рі, Заві Ештон і Джефф Гіллер.

Квитки на сеанси «В обіймах брехні» ви знайдете в нашій афіші.

4669 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: