Фільм про Тома і Джеррі вийде у 2020 році

1 лютого 2020,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Animation оголосила дату виходу свого сімейного фільму з елементами анімації «Том і Джеррі», в якому зіграє зірка оскароносного фільму «Хранитель часу» Хлоя Грейс Морец.

Сімейна комедія «Том і Джеррі» буде ґрунтуватися на мультфільмах про знаменитих кота й мишу і покаже, як Том і Джеррі вперше зустрілися і з чого почалася їхня легендарна ворожнеча.

Морец зіграє в ній дівчину Кайлу, яка працює в престижному готелі, де готується шикарне весілля. І коли в готелі з'являється мишеня Джеррі і ставить весілля під загрозу, Кайла наймає вуличного кота Тома, щоб він розібрався з гризуном.

Компанію в кадрі актрисі складуть не тільки анімовані Том і Джеррі, а також два знаменитих голлівудських коміка Майкл ПеньяЛюдина-мураха та Оса», «Дора і загублене місто») і Кен ЖонгПохмілля у Вегасі», «Спільнота») .

Нещодавно Морец можна було побачити в містичному горорі «Суспірія» і трилері «В обіймах брехні», а також вона озвучила героїнь мультфільмів «Родина Адамсів» та «Червоні черевички і сім гномів».

У світовий прокат фільм «Том і Джеррі» вийде напередодні Різдва, 23 грудня. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.

1728 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: