Зірка «Скандалу» Керрі Вашингтон зіграє в комедії Єви Лонгорії

24 грудня 2018,  16:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Єва Лонгорія об'єднається із зіркою «Скандалу» Керрі Вашингтон у своїй новій комедії «24-7».

Комедійний фільм «24-7» розповість про групу жінок-бухгалтерів, які разом беруться за розслідування випадку шахрайства, в який залучені їхні колеги-чоловіки, щоб врятувати свої робочі місця.

Двох героїнь з цієї компанії втілять Лонгорія і Вашингтон, і поки вони є двома офіційно оголошеними учасницями каста.

Лонгорія сама перенесе цю історію на великий екран. «24-7» стане її першою повнометражною режисерською роботою, але у неї вже є пристойний режисерський досвід раніше актриса була режисером серій комедійних серіалів «Підступні покоївки», «Теленовела», «Незаймана Джейн» і «Чорна комедія».

Автором сценарію стрічки «24-7» виступає Сара Ротшильд, для якої це буде дебют у світі кіно.

Влітку Лонгорія з'явилася в комедії «За бортом» з Анною Феріс і Еухеніо Дербесом, а в наступному році зіграє маму Ізабели Монер у пригодницькому фільмі «Даша-мандрівниця».

Вашингтон нещодавно попрощалася з серіалом «Скандал», в якому знімалася з 2012 року, і готується до зйомок міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі», де компанію їй складе Різ Візерспун.

Фільм «24-7» знаходиться на стадії підготовки до зйомок, і якщо він буде знятий в 2019 році, то його прем'єра, швидше за все, відбудеться аж у 2020 році.

1663 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: